mirko_anonim
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
1
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
programista15cm
@mirko_anonim: mysle, ze jest spora szansa, ze wy jestescie dziecmi
147
asdfghjkl
@programista15cm: jest spora szansa, że to kolejny z miliona baitów ( ͡° ͜ʖ ͡°) Te mirkowe anonimy to jedna wielka wylęgarnia s----------a
120
moll
moll
  • adult
4
programista15cm
@asdfghjkl: i to niestety taki -1/10

3
asdfghjkl
@programista15cm: no raczej taki niskich lotów ( ͡° ͜ʖ ͡°) Po dnie szoruje, że tak powiem xD
3
pozdroxxx666
@mirko_anonim: jak skończyłeś w dupie to urodzi się gówniak. Gratulacje
3
moll
moll
  • adult
2
programista15cm
@asdfghjkl: no to jest najnizsza forma kultury i tylko odbiorcza, mozesz ja tylko lurowac.

A trolowanie na wykopie jednak jest rozwijajace, bo poznajesz inny punkt widzenia.
Mozesz wtornie dotknac innej banki informacyjnej, ja np nie znam nikogo kto zarabia minimalna, a tutaj ludzie straja, ze malo kto zarabia 5k+
2
Felixu
@moll: kolejne ofiary gumcelizmu
1
moll
@programista15cm: @asdfghjkl ale pobawić się nadal można, jeśli oo pociągnie. Chyba że spłoszyliście xD
1
asdfghjkl
@moll: ( ͡º ͜ʖ͡º) znam lepsze formy zabawy niz próba rozwiązywania wyimaginowanego problemu.
Az ciężko uwierzyć, że można byc tak głupim
1
programista15cm
@asdfghjkl: jakie np? Mozna byc madrym i uwielbiac glupie rozrywki. Oni tego nie sprawdzaja jakbyco

stosunek przerywany jako forma antykoncepcji xD

@moll: mi sie przez 10 lat udawalo, ale bylem konsekwentny. Tylko na mojej 18 nastce nas ponioslo, ale ona wiedziala ze to nie jest dizen plodny. Oczywiscie nie robilbym z tego reguly, bo inni mieli inne konsekwencje takiego podejscia :D
1
sianki
sianki
@mirko_anonim: Szanse są małe, bo przez spust w dupę nie zapładnia się kobiety.
1
programista15cm
Głupie mam na mysli nie wnoszące nic w życie, polegające tylko na marnowaniu czasu tylko.

@asdfghjkl: pewnie, madrzy ludzie 24h robia cos produktywnego XDDDDDDDDDDDD
nie przeklinaja i sa mili

skad ty sie wziales XD najfaniejsi sa tacy ambitni inaczej, co maja wieczna sraczke, a realnie to kopiuja boomerow i ich zapier'dol
1
moll
@asdfghjkl: pewnie że tak, ale w taniej rozrywce o to chodzi xD

Niby cięzko uwierzyć, a z drugiej strony takie rzeczy się dzieją. Koleżanka mojej siostry w gimnazjum zaczęła szybko współżycie i po jakimś czasie przyszła im zadowolona powiedzieć, że okresu nie dostaje. Laska nie połączyła kropek, póki nie została uświadomiona drukowanymi literami, że to raczej powód do strachu niż radości w jej przypadku xD
0
moll
@programista15cm: udawało to dobre słowo xD nam też się udawało przez kilka lat, ale to też była konsekwencja i pilnowanie. Dzieci były planowane i zaszłam wtedy kiedy chcieliśmy ciąż, a nie od przypadku.
0
asdfghjkl
@programista15cm: nie znam nikogo mądrego kto by marnował czas na głupie rozrywki. Głupie mam na mysli nie wnoszące nic w życie, polegające tylko na marnowaniu czasu tylko.
0
yannikto
@mirko_anonim: jak różowa ma przetokę to idzie zalać przez dupę. Możesz pani od biologii czy tam przyrody zapytać co to( ͡° ͜ʖ ͡°)
0
RAMBOnaBOSO
@mirko_anonim: dla pewności zapytaj teściowej xD
0
SebastianDosiadlgo
moja różowa strasznie wstydzi się iść do ginekologa po tabletki

@mirko_anonim: dzieci rodzą dzieci. XD

Ile macie lat, 15?
0