Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
- Najlepsze
- Wszystkie komentarze

"Szła w górę bez kasku, czekana i raków. Nie miała nawet raczków na butach. Namawiałem ją do zawrócenia i proponowałem, że również ją sprowadzę na dół. Ostrzegłem ją, że kilka dni wcześniej w tym miejscu zginęła osoba. Sam miałem na nogach raki, a w plecaku zapasowe raczki. Dwukrotnie zaproponowałem, że jej je dam. Zależało mi, żeby wróciła cało. Odmówiła i poszła dalej" — relacjonuje pan Michał Warchoł.

Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
A trolowanie na wykopie jednak jest rozwijajace, bo poznajesz inny punkt widzenia.
Mozesz wtornie dotknac innej banki informacyjnej, ja np nie znam nikogo kto zarabia minimalna, a tutaj ludzie straja, ze malo kto zarabia 5k+
Az ciężko uwierzyć, że można byc tak głupim
@moll: mi sie przez 10 lat udawalo, ale bylem konsekwentny. Tylko na mojej 18 nastce nas ponioslo, ale ona wiedziala ze to nie jest dizen plodny. Oczywiscie nie robilbym z tego reguly, bo inni mieli inne konsekwencje takiego podejscia :D
@asdfghjkl: pewnie, madrzy ludzie 24h robia cos produktywnego XDDDDDDDDDDDD
nie przeklinaja i sa mili
skad ty sie wziales XD najfaniejsi sa tacy ambitni inaczej, co maja wieczna sraczke, a realnie to kopiuja boomerow i ich zapier'dol
Niby cięzko uwierzyć, a z drugiej strony takie rzeczy się dzieją. Koleżanka mojej siostry w gimnazjum zaczęła szybko współżycie i po jakimś czasie przyszła im zadowolona powiedzieć, że okresu nie dostaje. Laska nie połączyła kropek, póki nie została uświadomiona drukowanymi literami, że to raczej powód do strachu niż radości w jej przypadku xD
@mirko_anonim: dzieci rodzą dzieci. XD
Ile macie lat, 15?