Wpis z mikrobloga

@asdfghjkl: pewnie że tak, ale w taniej rozrywce o to chodzi xD

Niby cięzko uwierzyć, a z drugiej strony takie rzeczy się dzieją. Koleżanka mojej siostry w gimnazjum zaczęła szybko współżycie i po jakimś czasie przyszła im zadowolona powiedzieć, że okresu nie dostaje. Laska nie połączyła kropek, póki nie została uświadomiona drukowanymi literami, że to raczej powód do strachu niż radości w jej przypadku xD
  • Odpowiedz
@asdfghjkl: jakie np? Mozna byc madrym i uwielbiac glupie rozrywki. Oni tego nie sprawdzaja jakbyco

stosunek przerywany jako forma antykoncepcji xD

@moll: mi sie przez 10 lat udawalo, ale bylem konsekwentny. Tylko na mojej 18 nastce nas ponioslo, ale ona wiedziala ze to nie jest dizen plodny. Oczywiscie nie robilbym z tego reguly, bo inni mieli inne konsekwencje takiego podejscia :D
  • Odpowiedz
@programista15cm: udawało to dobre słowo xD nam też się udawało przez kilka lat, ale to też była konsekwencja i pilnowanie. Dzieci były planowane i zaszłam wtedy kiedy chcieliśmy ciąż, a nie od przypadku.
  • Odpowiedz
Głupie mam na mysli nie wnoszące nic w życie, polegające tylko na marnowaniu czasu tylko.

@asdfghjkl: pewnie, madrzy ludzie 24h robia cos produktywnego XDDDDDDDDDDDD
nie przeklinaja i sa mili

skad ty sie wziales XD najfaniejsi sa tacy ambitni inaczej, co maja wieczna sraczke, a realnie to kopiuja boomerow i ich zapier'dol
  • Odpowiedz