Wpis z mikrobloga

Najbardziej mnie śmieszy, że Wojtek Gola miał swoje urodziny i tak naprawdę mógł zaprosić kogo chciał, ale przecież druid jest najważniejszy.

Ty masz urodziny, ale druid wybiera Ci gości jak nie zgodzisz się to leży w pokoju załamany przez dwa dni i nie montuje filmów.

Boxdel musi nagrywać filmik, żeby druid nie płakał już w pokoju i dalej był jego kolega.

Jakie ma na Was brudy druid, że aż tak wchodzicie mu w tyłek?
#famemma
  • 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 22
@Garuso75 ale wy jesteście piergdoonieci. Jak ktos promuje Nikitę - j---c go, jak nie chce promować to szukacie kolejnych powodów do j-----a. Prawda jest taka że to dom nie tylko goli, więc reszta też miała coś do gadania

Chociaz z drugiej strony skoro boxdel promocje curewski pokazujące u niego cucki, albo fagate, to raczej te jego zachowania nie mają nic wspolnego z jakimiś moralnymi zasadami. Ale i tak nie za to
  • Odpowiedz
  • 7
@essos: chłopie nie obchodzi mnie Nikita i w moim poście nie chodziło o nią.

Śmieszy mnie po prostu zachowanie druida, który musi postawić na swoim, bo ma ego o sobie w kosmosie.

Jak ktoś wierzy, że on tak robi z racji moralności itp. Jak goats to produkcja hurtowa influ typu Nikita to chyba oczywiste, że nie chodzi o moralności i inne słodkie pierdy.
  • Odpowiedz
@Garuso75: dokladnie, oni sie wystrzegają tematu nikoli nie dlatego że to jakieś złe wzorce, błędna moralność czy inne górnolotne p---------e, a dlatego, że ich widzom by się to nie spodobało. Także są zwykłymi k-------i łasymi na kasę i wardęga ze swoim nowym kundlem boxdelem zachowują się jakby mieli 13 lat.
  • Odpowiedz