Aktywne Wpisy

120_Dni_Sodomy +224
#polska #ratownictwo #medycyna #afera #samobojstwo #depresja
Patrzcie wykopek ratownik będzie sobie będzie decydował kto zasłużył a kto nie na pomoc. Ha tfu.
Patrzcie wykopek ratownik będzie sobie będzie decydował kto zasłużył a kto nie na pomoc. Ha tfu.
źródło: temp_file1417038754501163196
Pobierz
Gmeras +249
Witajcie, moi mili,
Byłem jak co dzień u mojej Różowej. Rozmawiałem z lekarzem – na posterunku był lekarz dyżurujący, a nie prowadzący, więc te informacje biorę bardzo na chłodno. Lekarz poinformował mnie, że dziś chcieli trochę zejść z leków i częściowo ją wybudzili. Podczas tego wybudzenia podobno zgięła nogi w kolanach oraz złapała kontakt wzrokowy. Następnie ponownie wprowadzili ją w całkowitą śpiączkę farmakologiczną.
Jutro ma być dopiero neurolog
Miała
Byłem jak co dzień u mojej Różowej. Rozmawiałem z lekarzem – na posterunku był lekarz dyżurujący, a nie prowadzący, więc te informacje biorę bardzo na chłodno. Lekarz poinformował mnie, że dziś chcieli trochę zejść z leków i częściowo ją wybudzili. Podczas tego wybudzenia podobno zgięła nogi w kolanach oraz złapała kontakt wzrokowy. Następnie ponownie wprowadzili ją w całkowitą śpiączkę farmakologiczną.
Jutro ma być dopiero neurolog
Miała

źródło: FyXY_EnXoAUb07v
PobierzTylko frajer wierzy w jakieś ideały jak prowadzi firmę. Jak sprzedawanie tęczowych koszulek uszytych w Chinach bardziej mi się opłaca niż sprzedawanie białoczerwonych koszulek uszytych w Bangladeszu to oczywiście, że sprzedam tęczowe koszulki
@niochland: trzeba mieć jakieś zasady, nawet w biznesie
Sam żeś się zaorał memem xd
@kerdian: Zasadami i ideałami człowiek się nie naje i rodziny nie wyżywi
@niochland: Jak ogromnie trzeba być naiwnym, by wierzyć, że dla korporacji liczą się konsumenci? XD
Dla korporacji liczy się wzrost wartości firmy. A obecnie na amerykańskiej giełdzie wzrost wartości wprost zależy od jej ratingu ESG. Czyli jak to ująłeś, od "propagowania gejów
źródło: 1685135995067219
Pobierzźródło: comment_16004297620rWXAzgJc2xmi7PdD9Czat,w400
PobierzAle kuce nie ogarniają jak to działa.
@niochland: ah ten mityczny wolny rynek z milionem wzajemnie wykluczajacych sie regulacji xD
@kerdian: w jakim ty kraju żyjesz? Jakie rządy wspierają osoby LGBT, bo chyba nie polskie? Również to nie jest tak, że jak korporacja zmieni logo na tęczowe to dla osób trans życie z takimi ludźmi jacy są w Polsce przestanie być koszmarem. Wystarczy popatrzeć na główną wykopu CODZIENNIE. Codzienne j-----e po osobach trans niczym propaganda
Komentarz usunięty przez moderatora
@kerdian: gościu, właśnie powiedziałeś, że to dobrze, że dla osób trans życie z transfobami to koszmar. To ty jesteś zwyrodnialcem. Pewnie jak słyszysz, że transfoby swoim szykanowaniem pchnęły jakąś młodą osobę do samobójstwa to też się cieszysz.
Komentarz usunięty przez moderatora
@ananasowy: Przeszkadza mi tylko to, że wymagają ode mnie, żebym podzielał ich urojenia (nazywał mężczyznę kobietą i odwrotnie). Przeszkadza mi też to, że chcą prać dzieciom mózgi i wmawiać im swoje urojenia.
@niochland: masz tutaj znaczący błąd myslowy