Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@markier: na tym rynku smerdzi takimi przekrętami, że głowa mała. Odzywam się dziś z zapytaniem o mieszkanie i pośrednik mówi, że aktualne ale cena +50k bo tak zdecydował inwestor. Na pytanie skąd ta podwyżka to dowiaduje się, że sam nie wie bo zainteresowania nie było ale właściciel decyduje.
  • Odpowiedz
  • 0
@DeoLawson: OK, czyli by stan na stronach devów i w księgach się zgadzal to musieliby w ostatnie 2 miesiące sprzedać drugie tyle co od początku rozpoczęcia sprzedaży (czyli jakieś 1.5 roku).
  • Odpowiedz
@markier: ja Gliwice i Katowice, jak pisałem o te rezerwacje czy coś się zwolniło to u jednych w marcu miało być po odbiorach już i ewentualnie wtedy coś się miało zwolnić, nadal wszystko zarezerwowane xD tylko 3 środkowe segmenty wolne a budowa dawno skończona, także XD.
  • Odpowiedz
@19216811: Sprzedają największy shit najpierw i potem chcą lepsze. PRzykładowo w kato jest inwestycja Słon eczne aparta menty które wieje chłodem jak nie wiem co. Ale nr księgi to średnio chcą wydawać :D Ceny podnieśli i jak nie mogli tego za bardzo sprzedaż za 7k z metra to za 8 k sprzdadzą jeszcze szybciej, tak samo na innych inwestycjach jak patrzyłęm - nieby sprzedane a umow np na 160 jest
  • Odpowiedz
@19216811: Ale działka ma i roszczenia sa tam wypisane. Ciekawa lektura i fajnie pokazuje że tak naprawdę mieszkania są kupowane "dla dzieci" przez rodziców, w większości drugą duża grupą są ludzie z rocznika 8x
  • Odpowiedz