Wtopiłem ludzie i to tak, że głowa mała. Przez bukmacherkę zrobiłem lekko ponad 85 tys. długu. Wczoraj puściłem kupon za 20k na wygraną Manchesteru, bts i jak wyszło każdy wie. Chciałem się odkuć, a jestem w d^upie.
@mirko_anonim: i co mamy ci napisać? Że jesteś debilem? Proszę bardzo: Jesteś debilem. A teraz idź do pracy. Mam nadzieję tylko, że nie masz dzieci i żony.
Anonim (nie OP): Czas już się pogodzić z rzeczywistością i zaakceptować ten dług to raz. Czas na nowy rozdział życia z takim własnie długiem i bez dalszego grania. Musisz przestać przede wszystkim już łudzić się, że w końcu jednak odbijesz się choć ledwie w jakiejś części bo na pewno tak myślisz jak nie teraz to niedługo zaczniesz. Wszystko co Ci teraz zostaje to skupienie się na powrocie do normalnego, typowego życia
@mirko_anonim: Musisz teraz zagrać jakiegos pewniaczka z kursem 2 za 80k i dług z głowy. Ja jak kiedys grubo przegrałem 5tysięcy, dla mnie to było naprawde bardzo dużo swego czasu, to zagrałem za maks debet na karcie i na szczęście siadło, wtedy zdałem sobie sprawe zeby więcej tak nie robić. Co by nie mówić, na pewno sporo czasu zajmie ci spłata takiego długu normalną pracą, a tak czy dług 80k
#bukmacherka
Mam tu konto, ale nie napiszę z niego.
Wtopiłem ludzie i to tak, że głowa mała. Przez bukmacherkę zrobiłem lekko ponad 85 tys. długu. Wczoraj puściłem kupon za 20k na wygraną Manchesteru, bts i jak wyszło każdy wie. Chciałem się odkuć, a jestem w d^upie.
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
hehehe
Wszystko co Ci teraz zostaje to skupienie się na powrocie do normalnego, typowego życia
Co by nie mówić, na pewno sporo czasu zajmie ci spłata takiego długu normalną pracą, a tak czy dług 80k