Aktywne Wpisy

Castel-Gandolfo +15
#gdansk #bmw #motoryzacja #opony #samochody
przy ostatnim przeglądzie w ASO BMW powiedziano mi, że moje opony (VREDESTEIN) nie posiadają specjalnej homologacji producenta BMW w związku z tym jazdą moim samochodem jest niebezpieczna, mogą nie działać prawidłowo systemy bezpieczeństwa, samochód może poruszać się niestabilnie szczególnie przy wyższych prędkościach co zagraża bezpośrednio mojemu życiu! Zaproponowano mi tam wymianę tych opon na takie z homologacją
przy ostatnim przeglądzie w ASO BMW powiedziano mi, że moje opony (VREDESTEIN) nie posiadają specjalnej homologacji producenta BMW w związku z tym jazdą moim samochodem jest niebezpieczna, mogą nie działać prawidłowo systemy bezpieczeństwa, samochód może poruszać się niestabilnie szczególnie przy wyższych prędkościach co zagraża bezpośrednio mojemu życiu! Zaproponowano mi tam wymianę tych opon na takie z homologacją

źródło: 352083017_1472484163288777_5052796227568223289_n
Pobierznie tylko on się do tego przyczynił, w drugim sezonie scenografia była jeszcze bardziej ciemna klaustrofobiczna i sztuczniejsza w porównaniu z poprzednim. Dla mnie nie pojęte jest że wraz z koncepcją upowłokowienia nie idzie w parze gra aktorska, koreanczyk gra swoje, szwed swoje i śmieszny kapitan hameryka swoje, nie ma między nimi żadnej podobnej maniery i niszczy to wrażenie że jest to ten sam kovacz.
Niby bossem, a jednak oddał majka w finałowej bitwie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@windows95: he is name is Clarance
And Clareance live in home with both parents
Clareances' parents have a real good marriage :D