Aktywne Wpisy
FoczanPingwianu +402
Pijcie ze mną kompot. W piątek zakończyłem roczny maraton w IT. Postanowiłem sobie rok temu, że poświęcę prawie cały swój czas na pracę - w najgorętszych okresach nawet 18h 6 dni w tygodniu. Przerwa na spanie, jakieś jedzenie i trochę zabawy z dziećmi. Brałem wszystkie zlecenia jak leci. Teraz miesiąc albo dwa urlopu i wracam do normalnego życia. Udało mi się zrobić na czysto 1.6mln zł, co jest dla mnie potężną dawką

szymon-G123 +467
źródło: temp_file6343485566078480918
Pobierz

Mircy, jak to jest z tymi modami i enhanced edition/vanilla?
1) nie lubię bg2 i chciałem sobie pograć w 1 część, bo mam taką fizyczną kopię, ale coś skopalem przy reinstallu i terazjest problem.
Czy z bg1 enhanced edition mogę nadal grać w stare bg1 bez zawartości z dwójki, czy niestety nie da się tego przeskoczyć
2) na mojej płytce jest mod NORHERN TALES, ale jakaś stara wersja, gra staje sie 2.01. Czy nowsza wersja Northerna z githuba pójdzie na zwykłym bg1, czy działa tylko z enhanced?
źródło: 20230610_181731
Pobierzźródło: ntos
Pobierzźródło: wn
Pobierz1) Wersja którą masz to nie jest enhanced edition tylko klasyczna. EE nie dodaje zawartości z 2 do jedynki.
2) Na githubie masz 2 wersje tego moda: dla EE i dla klasycznego wydania. Ty potrzebujesz tej dla klasycznego wydania.
O to drugie mi chodzilo xD No generalnie ja chce grac w wersje klasyczna z modyfikacja Northern Tales, lae ta, ktorą mam na plycie od tworcow, jest przestarzala i bylem ciekawy, czy najnowsza bedzie kompatybilna z klasyczkiem
Ok, czyli pobieram teraz to :P
http://baldur.cob-bg.pl/bgt-mody?pg=4
Teraz widze, ze mam wersje gry 1.3.5521), a na stronie chca 1.3.0.1. Da sie jakos cofnac do starszej xD?
A jak myslisz, warto instalowac moda DSotSC, czy raczej cienki jest? xd
Kurde, mam taki error podczas instalacji BGT( ͡° ʖ̯ ͡°)
źródło: error
Pobierz