Wpis z mikrobloga

• 5
@DexterFromLab: nie, Ukraińcy nie mogą. A teraz na poważnie: śmieszy mnie jak Ukraińcy w internecie tak błagali o leopardy dla ukr bo to miały być gamechangery, a teraz się dziwią, że one wybuchają lub są uszkadzane jak każde inne czołgi
  • Odpowiedz
  • 0
@panzerfucker: Ukraine Happening Pictures (kanał telegramowy) i poczytaj komentarze. Niektórzy się napalili jak szczerbaty na suchary na Leo i inny sprzęt, a teraz się dziwią, że nie jest niezniszczalny
  • Odpowiedz
  • 0
@dedler123: ale czy ja gdzieś piszę, że mają stać? Śmieszy mnie po prostu, że niektórzy uważali Leo, Bradleye itp za jakieś chyba niezniszczalne sprzęty, a teraz się dziwią albo denerwują, że jest niszczony lub uszkadzany
  • Odpowiedz
  • 0
@DexterFromLab: naturalnie, wcale tego nie neguje. Niektórzy sobie wyobrażali, że Leo czy inne sprzęty są niezniszczalne, a potem się dowiedzieli, że potrafią wybuchać lub uszkadzane jak ruskie pojazdy
  • Odpowiedz
Niektórzy sobie wyobrażali, że Leo czy inne sprzęty są niezniszczalne, a potem się dowiedzieli, że potrafią wybuchać lub uszkadzane jak ruskie pojazdy

@muskutanin: jak dostaną w Q4 F-16 to tez część spadnie. To normalne na wojnie.
  • Odpowiedz