Aktywne Wpisy
Ramadamadingdong +50
Od jakiegoś czasu tego portalu nie da się czytać. Rzygam już widząc codzienne wiadro toksyn wylewane na #psiarze .
Sam jestem psiarzem i czuje się non stop atakowany przez armię chamów, którzy generalizują mnie z ludźmi, którzy swoje pitbullki i inne owczarki belgijskie puszczają luzem i atakują innych.
Ja akurat jestem właścicielem shih tzu - 6 kilowe bydle, które przy minusowych temperaturach trzeba ubierać w sweter żeby nie zmarzło. Wyprowadzam je na
Sam jestem psiarzem i czuje się non stop atakowany przez armię chamów, którzy generalizują mnie z ludźmi, którzy swoje pitbullki i inne owczarki belgijskie puszczają luzem i atakują innych.
Ja akurat jestem właścicielem shih tzu - 6 kilowe bydle, które przy minusowych temperaturach trzeba ubierać w sweter żeby nie zmarzło. Wyprowadzam je na
źródło: 20240818_174410
Pobierz
kupa1231 +271

powrót do k--------a który zacząłem robić już jakiś czas temu, z racji że zacząłem parę aktualizacji temu to niektóre rzeczy sie popsuły, budyknki z centrum z jakiegoś powodu poznikały lub ja je kiedyś wyburzyłem, nie mam pojęcia. taka przerwa też daje nowe pomysły, na dole narazie taki pokraczny most który połączy miasto z wyspą niewidoczną tutaj
#citiesskylines
źródło: last dance
Pobierzźródło: last dance 2
Pobierzkurde, brak mi tej gry, chyba tylko z jej powodu kupiłbym znowu jakiegoś kompa. Miałem ją i świetnie mi się gralo (grafika padła xD)
teraz mam PS4 ale... ale to raczej nie to samo co na kompie