Aktywne Wpisy

Lewusx +319
24h do wyjścia.
Liga PRO otwiera przede mną drzwi, a tak naprawdę sam sobie je otworzyłem, pisząc tutaj w roku 2020, że zdobędę kartę w ciągu 3-4 lat, zdobyłem ją w 3.
Teraz mamy 2025, a ja jestem na poziomie absolutnie światowym, staje na deskach z zawodnikami Mr. Olympia.
Jaram
Liga PRO otwiera przede mną drzwi, a tak naprawdę sam sobie je otworzyłem, pisząc tutaj w roku 2020, że zdobędę kartę w ciągu 3-4 lat, zdobyłem ją w 3.
Teraz mamy 2025, a ja jestem na poziomie absolutnie światowym, staje na deskach z zawodnikami Mr. Olympia.
Jaram

źródło: IMG_4876
Pobierz
Bolerro +655
Mieszkam sobie w domku, który za płotem ma "betoniarnie" i kręcą sobie tam chłopaki różne rzeczy - od bloczków do kręgów betonowych czy nadproży. Firma wieje trochę komuną, ale radzą sobie. Z okna widzę jak suwnicą ładują elementy do samochodów różnych ludzi.
Proponuję wam obserwacje tego zjawiska razem ze mną!
Zakładam tag: #wejdzieniewejdzie
Do peżota wchodzi pół palety bloczków.
Proponuję wam obserwacje tego zjawiska razem ze mną!
Zakładam tag: #wejdzieniewejdzie
Do peżota wchodzi pół palety bloczków.

źródło: temp_file287115846529096743
Pobierz
#ukraina
@FlameLand99: Ja to widzę tak. Tama w Nowej Kachowce to było jedno z kluczowych miejsc na całym zachodnich froncie wojny. I moim zdaniem na 99% tama była pod ciągłą obserwacją przez Ukrainę. (drony i nawet ukryte stacjonarne kamery). Jako że nadal nie ma nagrania z wysadzenia tamy to coraz
@Rogovic: I co w tym dziwnego ? Każdy by tak zrobił na miejscu Rosji i jest to normalne że każda przeprawa przez rzekę jest w razie wojny minowana i jest to standardowa taktyka. Nie oznacza to że wysadzili tame bo nadal na to nie ma dowodów. Tak więc możemy jedynie przypuszczać że mogli to zrobić. Tama też mogła się sama rozwalić z dwóch powodów. Po