Aktywne Wpisy

Antibambino +66
Poznam różową:
- 18-29 lat
- 160-175 cm
- 50-60 kg (adekwatnie do wzrostu - 60 kg przy 160 cm to dyskwalifikacja)
- długie, proste, zdrowe włosy
- zadbane dłonie, naturalne paznokcie
- proste białe zęby
- nieszczepiona preparatami eksperymentalnymi
- potrafiąca zaparkować samochód bez szkód w otoczeniu
- nie leniwa
- niepaląca
- niepijąca (ew. bardzo mało)
#mirekszukazony #podrywajzwykopem #zwiazki #tfwnogf
- 18-29 lat
- 160-175 cm
- 50-60 kg (adekwatnie do wzrostu - 60 kg przy 160 cm to dyskwalifikacja)
- długie, proste, zdrowe włosy
- zadbane dłonie, naturalne paznokcie
- proste białe zęby
- nieszczepiona preparatami eksperymentalnymi
- potrafiąca zaparkować samochód bez szkód w otoczeniu
- nie leniwa
- niepaląca
- niepijąca (ew. bardzo mało)
#mirekszukazony #podrywajzwykopem #zwiazki #tfwnogf

qew12 +71
Chłop spróbował sobie kupić czekoladę z automatu. Terapeutycznie, bo na widoku ludzi.
Nie wiem czy zdążę wypić bo gorące.( ͡° ʖ̯ ͡°)
Bez taty bym nie zauważył instrukcji.
Jak to wyciągnąć jak to jest ściśnięte jakoś.
Przypomniały mi się wycieczki szkolne eh.
Edit: wypiłem, język i dziąsła poparzon
#przegryw #autyzm #zaburzenialekowe
Nie wiem czy zdążę wypić bo gorące.( ͡° ʖ̯ ͡°)
Bez taty bym nie zauważył instrukcji.
Jak to wyciągnąć jak to jest ściśnięte jakoś.
Przypomniały mi się wycieczki szkolne eh.
Edit: wypiłem, język i dziąsła poparzon
#przegryw #autyzm #zaburzenialekowe

Bo porównując, tutaj jest program i polityka lewicy: wyższy wiek emerytalny dla mężczyzn, pozbawienie praw mieszkalnych (kobieta może wywalić mężczyznę z mieszkania, nawet jeżeli jest jego), przymusowa służba i obowiązek umierania na froncie (dla mężczyzn tylko, ofc.), zakaz zatrudniania mężczyzn na stanowiskach menadżerskich powyżej 50% (kobiet może być więcej ofc), obowiązek przekazywania emerytur mężczyzn kobietom (połowa emerytury mężczyzny po jego śmierci ma iść na kobietę), obowiązkowe dopłacanie do pensji kobiet, obowiązkowe opłacanie składek zdrowotnych na kobiety przez mężczyzn (urlopy dla kobiet), urlopy menstruacyjne opłacane przez mężczyzn, dodatkowe punkty na rekrutację na studia dla kobiet, ujemne punkty w rekrutacji na stanowiska państwowe dla mężczyzn... Mam wymieniać dalej?
Oprócz zakazu skrobanki, jakie poglądy polityczne konfederacji sugerowałyby, że są partią anty-kobiecą (bardziej niż lewica jest anty-mężczyzn)? Czy zwyczajnie chodzi o to, że jak partia traktuje wszystkich razem tak samo, a nie kobietom wszystkiego co sobie chcą, to z automatu według lewicy są anty-kobiecą?
#polityka #konfederacja #lewica
@Nie_RabarbaR: Nie wiem, może dlatego, że jakieś 75% kucy na wykopie siedzi na tagu #przegryw i płacze jakie to p0lki to k00rvy oraz jak przez kobiety im nie wychodzi w życiu? xD
@Nie_RabarbaR: ale jakie to ma znaczenie? Chodzi o przekaz partii. Spermiarze piszący do mężatek publicznie, że by je przeruchali siedzą przecież bezpośrednio w partii.
Do tego spiknięcie się z orgioszuris, tradycyjny model rodzinny bo
@Kryspin013:
Czyli nie masz?
Albo, że poszczególni politycy konfederacji nie są prorosyjscy bo nie ma tego w programie partii?
Odwracam pytanie, skoro konfa jest taka super dla kobiet to dlaczego konfederacja praktycznie nie ma polityczek?
Nawet za czasów korwinowskich partii
@Nie_RabarbaR: btw, czemu stawiasz warunki, że nie mogę jako argument użyć fundamentalizmu religijnego konfederacji w sprawie aborcji?
@Nighthuntero: Nie przekręcaj moich słów kucu. Wyżej zadałem pytanie dlaczego konfederacja praktycznie odstrasza kobiety? Jak korwin miał swoje partie to wtedy praktycznie miał kobiety w swoich szeregach, dlaczego teraz w konfederacji nie ma polityczek?
@siadatajta: again, dlaczego politycy konfederacji są prorosyjscy? Przecież nie mają tego w programie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Kamero: @Nie_RabarbaR Partie w polsce muszą robić loda albo kobietom albo kościołowi, posrany kraj
@Nighthuntero: nie znasz określenia króliczki korwina? Albo Miriam nie kojarzysz?