Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 23
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@tofu2: spotykaj się tylko z tymi, z którymi masz zajebisty vibe od samego początku. U mnie od jakiegoś roku skuteczność 90% w zakresie 1-3 randki, ale też mniej się spotykam żeby na sile nie wychodzić
  • Odpowiedz
  • 0
@primorsk: Dzieki, trzy pytania:
1) Ile masz wzrostu? Pytam bo wiem, ze na tinderze to priorytet dla lasek
2) Jak szybko proponujesz spotkanie?
3) Jak spotykasz się z dziewczynami w realu to zaczynasz kontakt fizyczny bez bawienia się w jakieś podchody? Czy masz jakieś swoje podejście? Zastanawiam się czy nie jestem zbyt grzeczny w realu zamiast isc w bad boya i nie bać się wyciągać rąk
  • Odpowiedz
@tofu2: ogólnie polecam takie podejście, że każde spotkanie jest potencjalnie ostatnim, przynajmniej sobie krzywdy w serduszko nie zrobisz. A co można robić na ostatnim spotkaniu to juz zależy jak je poprowadzisz ( ͡° ͜ʖ ͡°)

protip. jak chcesz żeby było łatwiej to umawiaj się w deszczowe dni, z braku laku wylądujecie u ciebie/niej ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@tofu2: nie trzeba być chamem, bo wyciąganie łap nie ma żadnego związku z byciem chamem. Ja już teraz mam dziewczynę od miesiąca,, ale wcześniej chodziłem na dużo spotkań. I zawsze byłem super słodkim ale pewnym siebie gościem, tyle że ja taki jestem w rzeczywistości. Więc patrzyłem głęboko w oczy, uśmiechałem się zalotnie i po prostu brałem za rękę bez żadnego specjalnego powodu, kąpałem z udo, próbowałem pocałować. Jak komuś zależy
  • Odpowiedz
@tofu2: Nie każdy się postawi przerzucić na bycie chamem. Ja już zaobrączkowany ( ͡° ͜ʖ ͡°) ale jak sobie przypomnę kluby w czasie studiów, to laski same puszczały oczko, obcierały się tyłkiem a mi brakowało odwagi/bycia chamem by złapać je za dupę na przykład. Gdzie ktoś niższy (ja 193), brzydszy, ogólnie przypominający patusa zaraz leciał z kimś w ślinę..
  • Odpowiedz
  • 0
nie trzeba być chamem, bo wyciąganie łap nie ma żadnego związku z byciem chamem

@greenbong: Moze cham to złe słowo, bardziej chodziło mi o niepatyczkowanie się, najwyżej w ryj dostane xd

Gdzie ktoś niższy (ja 193), brzydszy, ogólnie przypominający patusa zaraz leciał z kimś w ślinę..

@cohontes: No właśnie ja z tych niższych xd ale nadrabiam mordką sądzac po ilości par, więc cos tam staram się zdziałać, na
  • Odpowiedz
@tofu2: ważną kwestią jest jeszcze reakcja jeśli laska obróci głowę jak będziesz próbował ją pocałować, najlepiej obróć to w żart i powiedz, że sama Cię do tego sprowokowała, takie akcje z ich strony często się zdarzają i musisz się przyzwyczaić, że czasem nie wychodzi. A jeśli juz się dobierzesz do szyi i nie wiesz jak to dalej pociągnąć walnij tekstem typu „patrz jak na mnie działasz” i kładziesz jej rękę
  • Odpowiedz
  • 1
@primorsk: dzieki kumplu, bardzo doceniam wszystkie rady

byłem wieczorem na spacerze z jedna jeszcze dziewczyna, wołam bo skorzystałem z rad @cohontes @greenbong i lizanko było, więc dla mnie to jest spory progres ()
  • Odpowiedz
nie mówię tego wprost w apce

@tofu2: na to też możesz sobie pozwolić - wystarczy ładnie ująć i nie rzucać totalnie od czapy, a nawet jeśli w pierwszej reakcji się zdystansują, to ośmielone często po krótkim czasie same potrafią zagadywać. ( ͡ ͜ʖ ͡) Dla nie tak małego odsetka będzie to zdecydowanie ciekawszy temat do rozmowy, niż jakieś standardowe kwestie, ale od początku muszą poczuć
  • Odpowiedz