Aktywne Wpisy
kamil-tika +18
Bylem dzisiaj w diverse. Pomierzylem i kupilem co chcialem natomiast jedna rzecz mi sie rzucila w oczy. Po dokonaniu zakupu baba mi powiedziala, ze mam 14 dni na zwrot towaru w razie jakby mi cos nie pasowalo a zwrot zostanie wykonany na karte podarunkowa. Dlaczego UOKiK od tylu lat z tym oszukanczym procederem nic nie robi? Dlaczego wiele firm glownie tych sprzedajacych odziez i to te najwieksze sieciowki wciskaja ludziom kase ze
damienbudzik +31
Ależ mnie śmieszy zachwalanie Polski za czasów PO.
Przecież za czasów panowania rudego bajeranta bezrobocie sięgało 10-20%. Panował rynek pracodawcy, ludzie bili się o to, żeby pracować za minimalną.
Masa moich starszych znajomych musiała wyjechać za granicę, bo w Polsce nie dało się znaleźć jakiejkolwiek pracy. Do Irlandii, do Anglii do Holandii, do Niemiec, do Norwegii. W najgorszym czasie bezrobocie dobijało 20%, a wśród młodych ten odsetek był jeszcze wyższy.
Nie mówię,
Przecież za czasów panowania rudego bajeranta bezrobocie sięgało 10-20%. Panował rynek pracodawcy, ludzie bili się o to, żeby pracować za minimalną.
Masa moich starszych znajomych musiała wyjechać za granicę, bo w Polsce nie dało się znaleźć jakiejkolwiek pracy. Do Irlandii, do Anglii do Holandii, do Niemiec, do Norwegii. W najgorszym czasie bezrobocie dobijało 20%, a wśród młodych ten odsetek był jeszcze wyższy.
Nie mówię,
#marsz #marsz4czerwca #bekazkonfederacji #bekazpisu ##!$%@?
https://wykop.pl/wpis/71533717/
@przekliniak: i jak rozumiem ty to popierasz?
@KonwersatorZabytkow: chyba jednak niewiele zrozumiales z wpisu opa ¯\(ツ)/¯
@KonwersatorZabytkow Ja popieram zamykanie w ten sposób pysków szurom, antyszczepom i ruskim kolaborantom, i to nie tylko w Polsce ale tak powinno być na całym świecie ;)
@przekliniak: I to jest super przykład dlaczego nie warto iść ramię w ramię z Tuskiem i lewakami. ABW z dupy zablokowało sobie bez wyroku sądu stronę legalnie wydawanej w Polsce gazety ale "opozycji" to nie przeszkadza a nawet się cieszą.
@KonwersatorZabytkow: to chyba konfiarze dają tu ciche przyzwolenie, co nie? Protestować nie poszli ¯\(ツ)/¯
@nikifor: O zobacz, to jak konfiarze w przypadku lex tvn ¯\(ツ)/¯
kuce szczują teraz na Tuska, klaskali uszami jak było trzeba zablokować TVN i sami dostali prosto w pysk od pisowców jak im zablokowali nczas.
to jest ta wolność według pewnych przedstawicieli na tym portalu.
@windows95: o, ruska onuca, cześć.