Aktywne Wpisy

annlupin +10
wgl jakie macie plany na walentynki

vieniasn +19
ja w życiu albo pracował cały tydzień normalnie z weekendami w robocie albo nie pracował wcale i tak wyszło że weekend i radość z piątku to nie istnieje dla mnie on nic nie znaczy pozbawiono mnie normickiej radości z weekendu

![[VIDEO] Pitbulle zaatakowały mężczyzne na joggingu](https://wykop.pl/cdn/c3397993/754358884ce4c8c91e0f330a0b115d61f106edb910b927f290d83725a9b25a29,q80.jpg)

Studiów już nie dałem rady chociaż długo walczyłem to jednak odpadłem bo wizja jakieś pracy dyplomowej, współpraca z promotorami mnie odstraszyła, na zajęcia jeszcze
@mirko_anonim: a po co?
@mirko_anonim: no, ale pytanie nadal pozostaje: po co? I, drogi dokąd?
────────────────────
@mirko_anonim: szczęście to jest w filmach i bajkach. W życiu obiera się ziemniaki i marchewkę, by ugotować zupę. Zmywa się naczynia. Idzie się do pracy. Spotyka się z ludźmi. I tak dalej aż do śmierci.
Tylko czemu moi rodzice byli szczęśliwi, że musieli się ze mną użerać? Nigdy nie widziałem, żeby byli smutni jakoś tak głębiej, wiadomo podarli mordę na mnie ale żyli swoim życiem, starali się, mieli hobby, plany, marzenia, awanse w pracy itp.
Czemu moi znajomi z pracy nawet jak ponarzekają, że śpią po 5 godzin to dalej wychowują te dzieciaki i robią kolejne, biorą kolejnego
Dlatego chciałbym czuć to co inni i żyć jak oni. Brakuje mi akceptacji, a próba walki o nią przynosi mi złe emocje. Ja na prawdę walczę ze sobą. Ale co powiesz na to, że jak robiłem formę to przegrywałem sobie na