Wpis z mikrobloga

Najczęściej mężczyźni byli wzrostu właśnie ok. 172-178

@anty_moralista: No to powiem Ci wzrosti, że takich pewnie było najwięcej ale pewnie jednocześnie mieli po 40-50 lat. Wśród młodszych 180cm to przeciętny wzrost. Praktycznie każda kobieta chce ponadprzeciętnego faceta (w czym również liczy się wzrost), więc manlet ma p--------e na rynku matrymonialnym bo zostają mu setki prób i odrzuceń albo samotność.
  • Odpowiedz
@anty_moralista: podzielam opinię. Byłem na koncercie średnia wieku na oko 20 lat i osób podobnego wzrostu do mojego była garstka (w butach 193cm) zdecydowana większość chłopów okolicę 180 cm a dziewczyny 165. W wielu przypadkach w tym moim to nie wygląd jest głównym problemem a brak jakiejkolwiek dynamiczności i olbrzymia nieśmiałość (mimo ponad 100 par na tinder nie napisałem do żadnej, w sumie nie wiem po co to trzymam jeszcze)
  • Odpowiedz
@anty_moralista: Niezależnie co tam widziałeś, bycie niskim facetem jest trudne. Poniżej 170 cm wzrostu zaczynają się naprawdę poważne problemy w znalezieniu partnerki. Kobiety preferują wyższych i bez problemu takich znajdują. Więc dla bardzo niskich niewiele zostaje. Dla wszystkich nie starczy.
  • Odpowiedz