Aktywne Wpisy
smuteczek2000s +38
Dziękuję serio.
Byliście wspaniałym gronem!
Będę tęsknić, ale życie się zmienia, nowy rok... stara ja, ale w sumie już chyba wystarczy.
#atencyjnysmuteczek
Byliście wspaniałym gronem!
Będę tęsknić, ale życie się zmienia, nowy rok... stara ja, ale w sumie już chyba wystarczy.
#atencyjnysmuteczek
mirko_anonim +18
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Ehh nie napiszę niczego odkrywczego ale naprawdę mam dość w tym kraju i chodzi mi tutaj o to że prawdopodobnie nigdy nie będzie mnie stać na mieszkanie.
Jestem z patologicznej rodziny, cudem udało mi się osiągnąć w życiu wyjść na prostą. Nie będę o tym się rozdzierał ale kosztowało mnie to dużo niż przeciętną osobę na ulicy.
Dziś mam 33 lata i zarobki ponad 6k, jestem kucharzem.
Moja dziewczyna
Ehh nie napiszę niczego odkrywczego ale naprawdę mam dość w tym kraju i chodzi mi tutaj o to że prawdopodobnie nigdy nie będzie mnie stać na mieszkanie.
Jestem z patologicznej rodziny, cudem udało mi się osiągnąć w życiu wyjść na prostą. Nie będę o tym się rozdzierał ale kosztowało mnie to dużo niż przeciętną osobę na ulicy.
Dziś mam 33 lata i zarobki ponad 6k, jestem kucharzem.
Moja dziewczyna
~Staszek 23 lata
#heheszki
Widać wybitna jednostka.
Starszy posterunkowy a nie
@CorniShon007: ile on ma lat? Na oko prawie 60.
@Mrukszachowy coś koło tego. Miał ksywę dziadek
@SynMichaua no ledwo 2 lata służby
@Mrukszachowy: Tak, a co.
Daj Pan spokój, przecież mniej stresujące jest strzelanie do górników za czasów Platformy
"Szokujące kłamstwo Tuska. Twierdzi, że nie strzelali do górników [WIDEO]"
https://www.tvp.info/64438740/donald-tusk-twierdzi-ze-za-rzadow-platformy-obywatelskiej-nie-strzelano-do-gornikow
@ery78 oczywiście rządzący od 8 lat wyciągnęli konsekwencje, prawda? czy nie potrafią? przecież mają ABW CBŚ, policję, wywiad, większość parlamentarną, nie powiesz mi, że przez 8 lat nic z tym nie zrobili