Aktywne Wpisy
robert5502 +299
Bozia oczywiscie wszystko widzi, wszystko słyszy, wszystko wie...
Ale czasami czegoś nie dowidzi, wiec zaprasza do takiej drewnianej skrzyni na szepty ( ͡º ͜ʖ͡º)
#bekazkatoli #religia #katolicyzm
Ale czasami czegoś nie dowidzi, wiec zaprasza do takiej drewnianej skrzyni na szepty ( ͡º ͜ʖ͡º)
#bekazkatoli #religia #katolicyzm
dorszcz +191
Ostatnio widzialem jak wlasicicele knajp w wawie plakai na forum, ze ludzie dziaduja bo nie biora przystawek tylko jedno glowne danie i czesc.
A potem taki orzel z drugim uklada menu i za pokrojnego pomidora chce 41zl ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#gastrowarszawa #gastronomia #warszawa
A potem taki orzel z drugim uklada menu i za pokrojnego pomidora chce 41zl ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#gastrowarszawa #gastronomia #warszawa
#imax #kino #film
W takim razie dorzucam Wrocław do mojej tegorocznej podróży urlopowej.
Jak przejrzysz tag to jeden Mirek pisał że prawdziwy najbliższy Imax jest w czeskiej Pradze więc możesz rozważyć wycieczkę do Czech :)
Tak, tam też jest Xenon 2k (2 generacja oparta na Barco DP2K-32B).
Też się zastanawiam nad tą Pragą właśnie. Wiadomo, że cyfra nie ma startu do celuloidu, aczkolwiek sale GT z dwoma projektorami laserowymi w 4K (też mogą wyświetlać 1,43:1) ponoć robią
Wydaje mi się, że wszystkie powinny być takie same, ale głowy nie dam sobie uciąć, bo nie wszędzie byłem a sporo liczb mi już pouciekało po latach.
Tak, w Krakowie zaadoptowali normalną salę na IMAXA, tylko tam z tego co widzę jest laser 4K w wersji "commercial", czyli jeden projektor ( Laser dla sal GT to dwa osobne