@troloking: a kto ich tam wie. Te całe stowarzyszenie to lewactwo najgoszego sortu. Im pieniądze żadne nie śmierdzą, wiec kompletnie by mnie nie zdziwiło gdyby dostali kase od rządu za taką akcje.
@GoogleFuchsiaZgubilemHaslo: Jeszcze do tego możliwe że pojawią się zmiany w ustawie o komisji ds. ruskich że ciężej będzie się przyczepić do jej legitności, a cały marszyk będzie zbiegowiskiem ludzi którzy nie tylko nie wiedzą czego chcą, ale nawet nie wiedzą czemu się sprzeciwiają. PiS jak zwykle rękami swoich politycznych kamikaze robi to co nie może lub nie chce zrobić sam.
@troloking: nie zapominaj o Hołowni dzięki któremu zawdzięczamy całe te podziały na opozycji i ściąganie opozycji w dół @GoogleFuchsiaZgubilemHaslo: dla nich większym zagrożeniem jest konfederacja, która nie będzie współrządzić, niż PiS który rządzi i wymyśla te wszystkie ustawy xDDDD
@troloking: Bo działa. To nie przypadek, za każdym j**** razem jak PiS coś odwali, to ktoś z opozycji przykrywa to swoją akcją. To nie może być przypadek.
@GoogleFuchsiaZgubilemHaslo: czyl teraz nie pójde na marsz bo lewactwo mi Marciniaka prawie zablokowało? xD To jest ten nowy powód który pisokonfederaci będą powtarzać jak mantre przed, w dniu i po marszu? xD
@GoogleFuchsiaZgubilemHaslo: zależy co i kiedy się czyta. Ja widzę ten wpis i nawet nie wiem o co chodzi z UEFA, ale wiem, że PiS obsrał zbroje i coś tam zmienia
Kupiłem Corn Flakes a tam napis na przodzie paczki Gluten Free. #!$%@?ę cukru pod sam dekiel, mleko 3,2 i kieliszek wódki. Jestem facetem #!$%@?, Polakem #!$%@?.
Outstanging move. Nkt już nie mówi o #lextusk ( ͡° ͜ʖ ͡°)
brawo #lewica. Z taką opozycją #pis nie musi nic robić zeby wygrać wybory
#bekazlewactwa #bekazpisu #konfederacja #polityka
PiS jak zwykle rękami swoich politycznych kamikaze robi to co nie może lub nie chce zrobić sam.
@GoogleFuchsiaZgubilemHaslo: dla nich większym zagrożeniem jest konfederacja, która nie będzie współrządzić, niż PiS który rządzi i wymyśla te wszystkie ustawy xDDDD