Wpis z mikrobloga

@paczelok: czarna mamba tak zwana mordo prosto z Kolumbii przypłynęło, 140% pure, świeżyna dla Ciebie wyjątkowo bo wracam właśnie z portu, będziesz byku zadowolony
no po 600
ale jak dla Ciebie 500 morda, bo Cię lubię
z fartem
  • Odpowiedz
@Cybek-Marian: to moja dobra morda, dla jego ten rabat się po prostu należał, i tak mordko zarobimy, bo towar excelente primas mucios gracias sort, erste klasse, sehr gut produktiren, wir machen export auf zagranica tam hen daleko zobaczysz ja to ogarnę
oglądałem raz film gangsterski i tam też tak robili, im się nie udało, ale ja to udoskonaliłem procedury i będzie dobrze w c--j byku serio Cię mówię, ja bym
  • Odpowiedz
@Cybek-Marian: to jest mój przyjaciel z internetu, i ja takim ludziom których poznaje na śmiesznych forach z obrazkami z papieżem i rumunami różnymi to traktuję jako godnych partnerów biznesowych, to mój know-how zawodowy mordo, zresztą on też mi ufa, bo tak mi napisał ostatnio pod wpisem to dlaczego mam nie wierzyć, ja katolikiem jestem, wiem kim był Ojciec Pio, wiem dużo o objawieniach w Fatimie, umiem ugotować sobie głowę, jestem
  • Odpowiedz