Patrząc na główną to problemami dla 'lewactwa'* są : - łamanie praworządności - łamanie konstytucji - łamanie praw człowieka - nierówności społeczne - wolność osobista - walka z kościołem w przestrzeni państwowej - niekompetencja urzędników każdego szczebla
Natomiast problemami dla prawactwa są - czorna syrenka i kleopatra - prywatna firma przerobiła se logo na tęczowe - m----n pierdnął w miejscu publicznym za wielką wodą - samochody nie będą robiły brum brum i chmary dymu - chłop się przebrał za babę - geje się r*chają ( no niemożliwe co nie?)
* lewak to oczywiście każdy, kto nie zgadza się z korwinem i memcenem.
@PrzeKomentator: problemami dla 'lewactwa' są : - samochody robią brum brum i chmary dymu - wykopki się śmieją gejów - bogaci mają czelność kupować mieszkania i je wynajmować dla zysku - ktoś nie chce
bez kitu. Nie zauważyłem oburzenia wśród konfiarzy po wczorajszym podpisie.
@wiedzmy: @PrzeKomentator @Jabby Przecież konfiarze grillowali ten temat zanim w ogóle był modny, więc o czym we p---------e? W sejmie również głosowali przeciwko, ale także podczas wystąpień ostrzegali jak bardzo może być niebezpieczna ta ustawa.
@PrzeKomentator: "samochody będą robiły brum brum i chmary dymu" widać że pisała to wielkomiejska pi**a która nie ma swojego auta i wszędzie dojedzie swoim eko rowerkiem czy autobusikiem a to lewuchy robią z Europy Chrystusa całego świata gdzie my jako europejczycy w podatkach mamy płacić za światowa produkcję CO2 i po 2035 roku nie będziemy mogli nowych aut spalinowych zarejestrować więc tak marksistowska unia europejska i jej szalone pomysły to
@Chris_Karczynski przeciez tu nie chodzi o to jak konfederacja glosowala, a o to jakie problemy ma prawacy i tak zwane kuce. Na przykład wczoraj, z okazji szopki pisu jeden kuc wysmarowal doslownie z 30 wpisow jak to tusk jest co najmniej tak samo zly jak kaczor, a pewnie i gorszy, a w pewnym momencie dolaczyl do niego pisowiec i we dwoch sobie przytakiwali.
Ja wiem, ze konfederacja zaglosowala wczoraj normalnie, ale
- łamanie praworządności
- łamanie konstytucji
- łamanie praw człowieka
- nierówności społeczne
- wolność osobista
- walka z kościołem w przestrzeni państwowej
- niekompetencja urzędników każdego szczebla
Natomiast problemami dla prawactwa są
- czorna syrenka i kleopatra
- prywatna firma przerobiła se logo na tęczowe
- m----n pierdnął w miejscu publicznym za wielką wodą
- samochody nie będą robiły brum brum i chmary dymu
- chłop się przebrał za babę
- geje się r*chają ( no niemożliwe co nie?)
* lewak to oczywiście każdy, kto nie zgadza się z korwinem i memcenem.
#neuropa #bekazprawakow #bekazkonfederacji #polityka
@PrzeKomentator: ale od brumbum to się odp*&(*ie!
Wojna to nawet pomagał pisowcom w komentarzach xd
Robaki. Zapomniałeś o robakach że żreć każo.
Ale hak m----n pierdnął to wy sie kładliście pod abamasada i robiliście strajk xD
@PrzeKomentator: też lewaki:
Klękajcie, przepraszajcie bo m----n ćpun za wielką wodą się przekręcił
@wiedzmy: na glonwje trole konfederacji wypromowaly temat zastepczy czyli pandemia i who zobacz @kleopatrixx
@PrzeKomentator: ciekawe czy nasze chłopki ogarną meme o demonie #pdk bo na twitterze popularny
problemami dla 'lewactwa' są :
- samochody robią brum brum i chmary dymu
- wykopki się śmieją gejów
- bogaci mają czelność kupować mieszkania i je wynajmować dla zysku
- ktoś nie chce
@wiedzmy: niektórzy to nawet klaskali
@sexlord: patrząc po komentarzach to chyba jesteś jednym z niewielu xD
@Kryspin013: ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@wiedzmy: @PrzeKomentator @Jabby Przecież konfiarze grillowali ten temat zanim w ogóle był modny, więc o czym we p---------e? W sejmie również głosowali przeciwko, ale także podczas wystąpień ostrzegali jak bardzo może być niebezpieczna ta ustawa.
Na przykład wczoraj, z okazji szopki pisu jeden kuc wysmarowal doslownie z 30 wpisow jak to tusk jest co najmniej tak samo zly jak kaczor, a pewnie i gorszy, a w pewnym momencie dolaczyl do niego pisowiec i we dwoch sobie przytakiwali.
Ja wiem, ze konfederacja zaglosowala wczoraj normalnie, ale