Aktywne Wpisy
OCIEBATON +341
masternodeBTC +303
Wskaż przedmiot/usługę/czynność, która w ostatnim czasie poprawiła na jakiejkolwiek płaszczyźnie w Twoim życiu komfort/bezpieczeństwo/zdrowie/prywatność itp.
Zanim przejdę do konkretów to parę słów dla nowych czytelników. Od ponad 3 lat rozmawiamy w tych wpisach o wszelkich usprawniaczach życia. W skrócie: każdy poleca rzeczy które wprowadził do swojego życia z tytułowego pytania i może je polecić, a w komentarzach nawiązujemy dyskusje z których rodzą się kolejne pomysły. Każdy plusuje rozwiązania z których również korzysta,
Zanim przejdę do konkretów to parę słów dla nowych czytelników. Od ponad 3 lat rozmawiamy w tych wpisach o wszelkich usprawniaczach życia. W skrócie: każdy poleca rzeczy które wprowadził do swojego życia z tytułowego pytania i może je polecić, a w komentarzach nawiązujemy dyskusje z których rodzą się kolejne pomysły. Każdy plusuje rozwiązania z których również korzysta,
#chwalesie #samochody #motoryzacja #porsche #auta
@danielnieobajtek: lekarz
@mitatuyo: Na sierpień ma być
@mitatuyo: też jestem zdziwiony, bo w lellku mnie w ogóle wyśmiali. W Łodzi tylko S zaś mieli jedno
Cayman od następnego roku jest elektrykiem, a 911 już ma czas oczekiwanie półtorej roku i pewnie się wydłuży(kolega zamawia).
Zamawiałem w październiku, bez podanej daty odbioru, ale z informacją że czas oczekiwania nawet ponad 2 lata. Nadal daty nie mam oficjalnie potwierdzonej, ale nieoficjalnie ma być marzec.
@piotrow: No właśnie ojciec mnie namawia bym zamówił 911. Jakby co sprzedam slot i odzyskam hajs, ale się trochę waham. Jedno wydać 365k na auto, drugie wydać ponad milion na dwa auta
Teraz tylko pozostaje
Stać mnie na to lajtowo, ale to już duża pętla mieć 15k miesięcznie raty
poza tym żona akceptuje, sama się zastanawia nad Macanem dla siebie, to w złych czasach pomoże w racie :D