Wpis z mikrobloga

286 134 + 209 + 9 = 286 352

A może byśmy tak, jedyna, wpadli na dzień do Tomaszowa? Bo jak nie to będę pił w Spale i spał w Pile, a ja bardzo nie chcę tego robić #pdk ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ostatnie w maju kwadratobranie.
Trasa całkiem przyjemna. Piotrków Trybunalski - Tomaszów Mazowiecki - Spała - Rawa Mazowiecka - Leszno - NDM.
Pod Spałą zwiedziłem poniemiecki bunkier kolejowy w Konewce. Coś dla #snickers89 tyle że wejście 19 zł i płatne tylko gotówką. W środku był nawet mały czołg porucznika Grubera! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Spalski Park Krajobrazowy bardzo przyjemny, pomimo 3 km piachów, które próbowały zabrać mi uśmiech z twarzy.
W Rawie niezbyt okazałe ruiny zamku książąt mazowieckich, a dalej to już trochę plaskopolska nuda. Można się śmiać, że zbombardowano Łódź, a straty oszacowano na 21,37, ale po przecięciu A2 i wjechaniu do mazowieckiego jakość asfaltów mocno się pogorszyła. Aż zacząłem wspominać spalskie piachy xD trochę nowych #kwadraty do kolekcji. Po stravie widać, że to już nie seteczki, a dwusetki stają się normą w taki weekend ¯(ツ)/¯ chociaż trochę ciepełka mi brakuje jeszcze. Generalnie to zmarzłem trochę w ciągu dnia xD wiatr też jakoś nie pomagał, ale to standard, że wieje inaczej niż w prognozie, kiedy planowałem trasę ( ͠° °) przynajmniej był słaby
Pod Rawą Mazowiecką ktoś wyrzucił całkiem niebrzydkie samochody. Jak ktoś potrzebuje to jechać i szabrować xD
Nowe buty przetestowane. Jestem zadowolony.

#rowerowyrownik #ruszmirko #gravel #200km

Skrypt | Statystyki
S.....i - 286 134 + 209 + 9 = 286 352

A może byśmy tak, jedyna, wpadli na dzień do T...

źródło: temp_file.png5359707815233372785

Pobierz
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach