Wpis z mikrobloga

@Jakubek12 najzdrowsza opcja. Stosowana nawet przy nowotworach i gdzie nic innego nie pomaga w tym w hospicjach. Poprawia apetyt, samopoczucie, działa na sen i relaksuje. Nie jestem jakimś p-----m co uważa zioło za bezpieczne lekarstwo na wszystko, ale tu akurat może pomóc. "leczyłem" tak umierającą mamę koleżanki, swojego dziadka z demencją, ciotke po operacji, która straciła apetyt i marniała w oczach. To działa. Nie każe podawać mu bonga czy wiadra, ale
  • Odpowiedz
@Jakubek12 ciezki problém. możesz jedynie nakierować by spróbował hydroksyzyny. niby kiedyś komuś pomogła ;) z ciężkim problemem insomnia to jest ten problem, że praktycznie nic nie pomaga... u mnie pomagał tylko zolpidem i te niebieskie... benzo... nie pamiętam nazwy. po nich dosłownie film się urywał.
  • Odpowiedz
  • 0
@Ziutek_Grabaz: Myślisz, że to bezpieczne dawać THC osobie w tym wieku? Nie stawiam żadnej tezy w tym pytaniu, po prostu nie mam pojęcia i jednocześnie mam obawy. Dziadek przyjmuje leki na prostatę i poprawę ukrwienia oraz ma jaskrę. Ale ogólnie oprócz starości to jakichś poważniejszych przypadłości to nie ma.
  • Odpowiedz