Aktywne Wpisy

Ma ktoś pełną listę afer + porównanie obydwu ekip rządzących z okresów kiedy rządziły?
Z PIS to najbardziej restrykcje covidowe, szczepionki, zadłużanie państwa na potrzeby wsparcia Ukrainy i teraz afera wizowa z ciapakami.
Z PO kojarzę tylko amber gold i rozwalenie stoczni.
#4konserwy
Z PIS to najbardziej restrykcje covidowe, szczepionki, zadłużanie państwa na potrzeby wsparcia Ukrainy i teraz afera wizowa z ciapakami.
Z PO kojarzę tylko amber gold i rozwalenie stoczni.
#4konserwy

Monsieur_V +21

Po szkole szybki obiad i praca z ojcem w polu do zachodu słońca. Oczywiście zero wakacji, wakacje były od pracy po 12 godzin 6 dni w tygodniu. Miałem dla nich cichy podziw, bo coś takiego wydawało mi się piekłem. Tym bardziej, że znałem kilku takich ojców i byli zazwyczaj bardzo kategoryczni - że nie będą trzymali darmozjadów.
To było lata temu, ale widać, że niewiele się zmieniło.
Oczywiście taka praca z ojcem ncizego mnie nie nauczyła bo bylem tylko asystentem, bo zawsze jak coś chciałem zrobić sam to było zostaw bo nie potrafisz tego
Komentarz usunięty przez moderatora
Syndrom sztokholmski taki.
@nanotecz: Gówno prawda, znam wielu
Dalej zaczyna się zadupie. Ja miałem ten luksus, że za moich czasów jeszcze PKSy jeździły, teraz w wielu miejscach jak masz prywatnego busa 2x na dzień to już jest nieźle. Na miejscu trudno znaleźć