Aktywne Wpisy
mirko_anonim +2
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
#tinder #rozowepaski #logikarozowychpaskow #zwiazki
Mirasy pytanko i prośba o poradę. Poznałem się na tinderze z dziewczyną. Dziewczyna solidne 7-8/10. Typowa szara myszka. Wszystko spoko, ale jest bardzo wierząca. Wiecie co niedziela do kościoła. Spowiedź, komunia itd. I ja absolutnie nie mam nic przeciwko wierze katolickiej ani kościołowi. Sam nie chodzę oczywiście. Niby wychowałem się też w wierze katolickiej i nie miałbym
#tinder #rozowepaski #logikarozowychpaskow #zwiazki
Mirasy pytanko i prośba o poradę. Poznałem się na tinderze z dziewczyną. Dziewczyna solidne 7-8/10. Typowa szara myszka. Wszystko spoko, ale jest bardzo wierząca. Wiecie co niedziela do kościoła. Spowiedź, komunia itd. I ja absolutnie nie mam nic przeciwko wierze katolickiej ani kościołowi. Sam nie chodzę oczywiście. Niby wychowałem się też w wierze katolickiej i nie miałbym
Vester2005 +47
Dokładnie to model N900P, LTE amerykańskiej sieci sprint, z simlockiem na ta sieć.
Telefon posiada botloader mj4 i androida 4.3
Telefon wykrywa kartę, sieci wyszukuje lecz pisze mimo to - invalid card
Jesli ktoś siedzi w temacie Android i to myślę, że szybko rozwiąże problem i zarobi 200 zł. Jeśli ktoś czułby potrzebę większego bezpieczeństwa w wynagrodzenie i przez to wystawienia aukcji na allegro jak pomóc w owym problemie to również jestem na tak.
Sam pon prostu mam za mało czasu by to ogarnąć.
#pomoc #komputery #android #zarobek #praca #note #note3 #galaxy #samsung #gsm #simlock
Komentarz usunięty przez autora
Resztę opisu nie ogarniam ze względu na mój kiepski angielski. Stąd oferuje 2200 zł za pomoc, by ktoś poprowadził mnie "za raczke"
WCDMA Band 2 1900 MHz (tx and rx)
WCDMA Band 5 850 MHz (tx and
Ogólnie wychodzi na to ze zostałem oszukany, sprzedawca pisał w aukcji ze wystarczy ściągnąć simlocka i pewnie niedługo będzie to możliwe.