Aktywne Wpisy

Ryneczek +243
W tym wpisie wrzucamy najbardziej przereklamowane produkty żywnościowe. Dla mnie numerem jeden jest bakerolls. Żeby zarabiać na sprzedawaniu czerstwego chleba, to naprawdę trzeba mieć talent. Twarde jak kamień, smaku zero.
#dziendobry
#dziendobry

Volantie +96
xD wczoraj bylo spotkanie na piwku z ludzmi z #pracbaza no i nas tam troche bylo
no i dzisiaj mail ze ja i kolega o 12 mamy miec spotkanie z HR w sumie nie wiemy z czego.
Generalnie byly czasem tam grube teksty, ale inni mieli grubsze wywody na temat firmy z bardzo gęsto okraszonymi epitetami.
#pracait #pracbaza
no i dzisiaj mail ze ja i kolega o 12 mamy miec spotkanie z HR w sumie nie wiemy z czego.
Generalnie byly czasem tam grube teksty, ale inni mieli grubsze wywody na temat firmy z bardzo gęsto okraszonymi epitetami.
#pracait #pracbaza
Komentarz usunięty przez autora
Jak dobrze pamiętam to podpisujesz papier, że pokrywasz szkody (mimo ubezpieczenia udział własny użytkownika w szkodzie to np. 1000 złotych). A może to było auto
na jazdę testową najpierw jeden kawałek jechał sprzedawca i zachwala auto a potem przesiadka i ty kierujesz, do tego ja się umawiałem, że podjechał mi pod dom a nie
z ubezpieczeniem różnie, czasami mogą chcieć aby pokryć to co im ubezpieczyciel nie zapłąci,
np. ja raz miałem, że jak skasuję auto na szkodę całkowita to musze oddać 10 proc. jako wkładu własnego,
albo właśnie płacę za uszkodzenie felg i opon (przypadkowy kapeć to nie uszkodzenie) bo to też nie obejmuje ich AC