Aktywne Wpisy
czerwonykomuch +10
Niech mi ktoś wyjaśni, tylko zupełnie poważnie, bez wyzywania od onuc: po co w ogóle Ukraina jeszcze walczy? Za co chłopaki takie jak my gniją w okopach i giną codziennie rozrywani pociskami artyleryjskimi? Jaki to ma w ogóle jeszcze sens, opóźnienie o kilka miesięcy nadejścia życia w ruskim mirze?
- wsparcia z zachodu nie ma, tak jak nie ma jakiejkolwiek perspektywy żeby coś się w tej kwestii poważnego zmieniło,
- brak szansy
- wsparcia z zachodu nie ma, tak jak nie ma jakiejkolwiek perspektywy żeby coś się w tej kwestii poważnego zmieniło,
- brak szansy
gharman +295
Reddit USA: jak to mozliwe ze burger kosztuje 60 zl, to kosmiczna cena
Wykop Polska: 50-60zl to normalna cena za burgera
Chyba p0lacy sa bogatsi niz ameryk@nie
#gospodarka #ceny #inflacja #zarobki #pensja #pracbaza #nieruchomosci #pysznepl
Wykop Polska: 50-60zl to normalna cena za burgera
Chyba p0lacy sa bogatsi niz ameryk@nie
#gospodarka #ceny #inflacja #zarobki #pensja #pracbaza #nieruchomosci #pysznepl
#ksiazki w większości od znajomych, ale żeby nieść kaganek oświaty dodałem kilka pozycji od siebie (lista ponizej). Ksiazki mozna brac i pozniej nawet odeslac. Super opcja dla tych, ktorzy z #ksiazka chca spedzic #wakacje
ale...do rzeczy. Srednio 60% gosci to goscie z Niemiec. Co byscie polecili jako letnia literatura z mala misja krzewienia polskiej kultury?
Ponizej topy z biblioteki po polsku.
1. Autostradą przez galaktykę (do mnie nie trafia, ale niech mają)
2. Mit przedsiębiorczości (genialna, dla pracoholików na wakacjach)
3. wydawnictwa kanału sportowego (sa swietne)
4. Męzczyzna ktory pomylil swoja zone z kapeluszem (Dragan polecal)
5.Jakies dziwne ksiazki od znajomych - co mowia cokoly, zupelnie zwyczajny kraj, etc.
6. Grochola i Mroz
#niemcy #edukacja #niemiecki #czytajzwykopem
zeby uciac glupie komentarze - nie planujemy ksiazek niemieckich, niedoszlych malarzy
@bylembordo: ehhh
Komentarz usunięty przez autora Wpisu