@WhiskeyIHaze: przeciez to jakis gowno kanal z shotami z konferencji, faktycznie trzeba mieć łeb żeby coś takiego zrobić. Na pewno jakiś łepek z kółka lizania się po rowach, bo mu nie zgłaszał nikt kanału za używanie materiałów fame.
Na pewno jakiś łepek z kółka lizania się po rowach, bo mu nie zgłaszał nikt kanału za używanie materiałów fame.
@jacktheripper: chłop ćwiczy u Mirka więc pewnie w jakiś tam sposób poznał się z Amadim. Sama znajomość z Mirkiem mu pewnie zapewniała dostęp do sporej ilości ludzi. Plus takich kanałów są dziesiątki. Dla nich
@Reverb boxdel by to olał. To może być ktoś, kto go zna. Albo ma jakieś tam inne powiązania. Ja bym nawet obstawiał, że on nie ma zysków z adsens bo demonetyzacja więc to na początku musiała być kogoś mocna zajawka.
Trenuje też u Mirka
@jacktheripper: ja nigdzie tak nie napisałem.
@jacktheripper: chłop ćwiczy u Mirka więc pewnie w jakiś tam sposób poznał się z Amadim. Sama znajomość z Mirkiem mu pewnie zapewniała dostęp do sporej ilości ludzi. Plus takich kanałów są dziesiątki. Dla nich
Ja bym nawet obstawiał, że on nie ma zysków z adsens bo demonetyzacja więc to na początku musiała być kogoś mocna zajawka.