Aktywne Wpisy

Ytarka +41
Ogłoszenie z pełnym, czytelnym opisem, wyraźne zdjęcia całego zestawu - z bliska, z daleka, z kotem i bez. Myślałam że to wystarczy, że tak się robi.
Nie pomyślałam jednak, że wśród użytkowników są przecież ludzie z tą straszną chorobą, co nie pozwala im czytać literek.
Nie wolno im nawet zerkać na to, co może zobrazować treść, żeby nie spowodować zwary w klepisku XD
No naraziłam chłopa na niebezpieczeństwo, pewnie dlatego tak na
Nie pomyślałam jednak, że wśród użytkowników są przecież ludzie z tą straszną chorobą, co nie pozwala im czytać literek.
Nie wolno im nawet zerkać na to, co może zobrazować treść, żeby nie spowodować zwary w klepisku XD
No naraziłam chłopa na niebezpieczeństwo, pewnie dlatego tak na

trike +31
https://www.bankier.pl/wiadomosc/Pokolenie-Z-postrachem-pracodawcow-8541670.html
#praca #pokoleniez
I tak, uważam siebie za wyróżniającego się pracownika a nie haruję po 12 godzin na dobę i od innych też tego nie wymagam. Da się. Wyrabiam się w 8 i poza tym co do zasady ani minuty dłużej. Nie mam nic przeciwko jeżeli pracownicy posiedzą sobie w necie w
Tu juz masz w pierwszym zdaniu wpisu, co OP i wiele jemu pdoobnych sadzi o przedsiebiorcach (wytluszczenie moje):
Czyli wlasciciel firmy to najpewniej zlodziej i kombinator, a jesli nie to zupelnie przypadkowo, a i tak cos sie na
@Poludnik20: to samo #!$%@? o millenials. Różnica jest tylko taka, że jak ktoś wchodził na rynek pracy w wieku 2010 to miał 10 lat prosperity przed sobą, a jak zoomer wchodzi na rynek pracy w 2020 to czeka go kolejne kilkanaście #!$%@?. Sprawdzać to duża część zoomerów będzie mogła czy zasiłek z mopsu już przyszedł jak w końcu bezrobocie wzrośnie.
A w ogóle to bierzesz
Ja naprawdę nie mam nic przeciwko temu żeby wyjątkowy pracownik wymagał wyjątkowych warunków.
Ostatnio na naborze do pracy biurowej wymagającej określonej wiedzy i umiejętności interpersonalnych miałem gościa, który nie odpowiedział poprawnie na żadne pytanie, w większości dukał, konktakt z nim był jak z żelazkiem, a na koniec zapytany o stawkę za
No chyba, że desperacko potrzebujecie pracownika, wtedy wasz problem xDDD
Tak działa wolny rynek, jak coś ci się nie podoba to nie zatrudniaj takich pracowników, albo miej takie warunki że to oni będą się bić o miejsce a nie ty o nich