Aktywne Wpisy
koronawirus +905
Powiedzcie mi, co się stało, że Wykop stał się aż tak bardzo odklejoną i toksyczną społecznościa, która nienawidzi dosłownie każdego? Kiedyś był żarty, że wstyd przeglądać w miejscu publicznym wykop, bo b--ń boże ktoś zauważy. Teraz to nie są żarty, bo tak jest naprawdę. Zaglądam na ten portal od ponad 13 lat i teraz naprawdę zrobił się z tego ściek. Zalało moje miasto, w p---u szkód, ludzie się jednoczyli i ustawiali wory,
jakubixxx +43
#powodz nawet piłkarze zarabiający ciężkie pieniądze się pofatygowali w porównaniu do ukrainców
J---ć i zgłaszać to chińskie gunwno za te opisy aukcji. Pasują serwis i wyniki wyszukiwania. :[
Na przykład szukam sobie taniej farby młotkowej w opakowaniu 1l wpisując odpowiednie wartości w parametrach wyszukiwania: https://allegro.pl/kategoria/sciany-i-elewacje-farby-126182?string=farba%2Bmłotkowa&dostawa-z-polski=tak&order=p&wielkosc-opakowania-od=1&wielkosc-opakowania-do=1 znajdźcie tutaj proszę farbę, która rzeczywiście ma 1l. Już nie wspominam, że na podstawie tych błędnych wartości pojemności wyliczacie cenę na litr, która ma się nijak do prawdy, a takie niepoprawne podawanie ceny już może zakrawać o naruszenie interesów konsumentów (nie wiem czy to wasz problem czy sprzedających).
Szukasz kompletu 4 szt tanich felg? Spoko, zaznaczasz co trzeba w wyszukiwarce, ale niestety... mnóstwo ogłoszeń gdzie w opisie jest "cena za