Aktywne Wpisy

d4wid +179
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
Wydaje mi się, że często ludzie mają wyrobioną opinię na dany temat i po prostu ciężko ją zmienić. Niektórzy są szczególnie uparci, nawet jak to nie jest kwestia indywidualna, tylko coś, co da się udowodnić (np. płaskoziemcy).
Czy mieliście kiedyś tak, żeby ktoś tak na Was wpłynął, że zmieniliście dość drastycznie swoją opinie/zdanie na dany temat?
Ja tak połowicznie miałem z transami, gdy się dowiedziałem, że nie wystarczy popatrzeć albo zobaczyć czy ktoś ma
Czy mieliście kiedyś tak, żeby ktoś tak na Was wpłynął, że zmieniliście dość drastycznie swoją opinie/zdanie na dany temat?
Ja tak połowicznie miałem z transami, gdy się dowiedziałem, że nie wystarczy popatrzeć albo zobaczyć czy ktoś ma

@Counter-Cz3si0: Jak to mówią "kto mieczem wojuje, ten od miecza ginie". Kanały oparte na tworzeniu contentu z kradzieży będą kasowane, a dalsze rozpowszechnianie kradzionych plików (w formie surowej, w tym narzędzi, które podlegają prawu autorskiemu, a nie były udostępniane publicznie) to kwestia tego czy tym osobom zależy na chwilę chwały pod kilka tysięcy
Dziękuję za to klarowne stanowisko (w końcu).
Czemu to odniesienie się do sytuacji tak długo trwa? Czyżbyście nie mieli nic sensownego do powiedzenia i kombinujecie teraz jak wyjść z twarzą z tej sytuacji, bo build który wyciekł jest świeży i wydało się że Wy tam w kulki lecicie, i dalej nie macie nic do pokazania? XDDD
PS. Fabio ten się śmieje, kto się śmieje ostatni. Uniżałeś użytkownikom facebookowej grupki nazywając ich "ludźmi o niskim ilorazie inteligencji", ale to nie im jakiś Phantom p------ł pliki moda z repo i wstawił w eter.
źródło: fabioo
Pobierz