Wpis z mikrobloga

  • 2
@Blame: tak jest, musi mrugać tylko deliktanie, pod spodem pływa 1.7 kg porcji rosołowej, a makaronik już ugotowany
( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Panicz888 mam taką nić/ przędzę co ją do wędzenia używam, por łamiesz w pół, żeby się zmieścił i wiążesz żeby się nie rozłaził
  • Odpowiedz
  • 2
@Panicz888: przeważnie dodaje kawałek wołowiny i kość wołową która mi zostaje z wyrobu kiełbasy, teraz jestem jeszcze przed wyrobem kolejnej partii kiełbasy, w porcji rosołowej jest najwięcej tłuszczu i to on- obok wołowiny i warzyw- jest nośnikiem smaku w przypadku rosołu
a i na opakowaniu pisało, że "kurczak farmerski"- na czymkolwiek ta farmerskość miałaby polegać
  • Odpowiedz
@aa-aa: spróbuj następnym razem. Ja dodaje jeszcze Pomidor On nie zmieni smaku tylko wygląd wtedy rosół jest super klarowny. Cały pomidor ze skórka albo pół pomidora jak robię mało rosołu
  • Odpowiedz