#biedanonim Czy to jest w porządku, że ciotka obgaduje przy rodzinie za moimi plecami wyzywając mnie od żuli tylko dlatego, że od dłuższego czasu nie mogę znaleźć pracy i jestem bezrobotny? Odwiedził swojego ojca i od niego się tego dowiedziałem, że mnie obdadywała ( ͡°ʖ̯͡°) choć ja tej kobiecie nic złego nigdy nie zrobiłem żeby mnie tak potraktowała. Sama mi tego w oczy nie powie, a jest do tego typu rzeczy zdolna by kogoś obgadać, bo to taki typ człowieka. Nie można jej ufać oraz lubi zaprzeczać swoim poglądom tj raz sądzi tak, a za chwile temu przeczy jakby w ogóle nic nie powiedziała. No jest mi przykro, bo mi tego nie powie prosto w oczy, a teraz kłótni jej nie chce robić, bo pewnie pogorsze sytuacje i jeszcze mnie nastawi rodzine przeciwko mnie ( ͡°ʖ̯͡°)
Czy to jest w porządku, że ciotka obgaduje przy rodzinie za moimi plecami wyzywając mnie od żuli tylko dlatego, że od dłuższego czasu nie mogę znaleźć pracy i jestem bezrobotny? Odwiedził swojego ojca i od niego się tego dowiedziałem, że mnie obdadywała
( ͡° ʖ̯ ͡°) choć ja tej kobiecie nic złego nigdy nie zrobiłem żeby mnie tak potraktowała. Sama mi tego w oczy nie powie, a jest do tego typu rzeczy zdolna by kogoś obgadać, bo to taki typ człowieka. Nie można jej ufać oraz lubi zaprzeczać swoim poglądom tj raz sądzi tak, a za chwile temu przeczy jakby w ogóle nic nie powiedziała. No jest mi przykro, bo mi tego nie powie prosto w oczy, a teraz kłótni jej nie chce robić, bo pewnie pogorsze sytuacje i jeszcze mnie nastawi rodzine przeciwko mnie
( ͡° ʖ̯ ͡°)
#zalesie #rodzina #obgadywanie #polska #pytanie
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
· Tag #biedanonim to wpisy z niską potrzebą anonimowości.
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Jailer