Aktywne Wpisy

zbigniew_wodecki +289
Cesarz12345 +12
Mireczki czy pozwolilibyście swojej dziewczynie iść w takim stroju kąpielowym na plażę?
20 lat temu było to nie do pomyślenia żeby kobieta publicznie tyle odkrywała. Teraz można wejść na instagrama i zobaczyć 95% tyłka swojej koleżanki z liceum (pozostałe 5% to sznurek przechodzący między pośladkami).
Od razu z góry mówię że nie jestem przegrywem, mam już swoją rodzinę (i udane życie seksualne) ale nie pozwoliłbym żonie pokazywać czegoś co należy do mnie.
20 lat temu było to nie do pomyślenia żeby kobieta publicznie tyle odkrywała. Teraz można wejść na instagrama i zobaczyć 95% tyłka swojej koleżanki z liceum (pozostałe 5% to sznurek przechodzący między pośladkami).
Od razu z góry mówię że nie jestem przegrywem, mam już swoją rodzinę (i udane życie seksualne) ale nie pozwoliłbym żonie pokazywać czegoś co należy do mnie.

Bogate Emiraty Arabskie muszą mieć wodę po 3,5zł bo w końcu na pustyni jest trudno dostępna, a my musimy płacić tylko około 6-9zł na naszych lotniskach bo mamy jej pod dostatkiem w licznych źródłach
@munchkin: Jak leciałem w marcu z Krakowa to chyba Żywiec lany 28, Żywiec APA lany 31zł :)
ostatnio wracalem z barcelony i na lotnisku w barcelonie piwo 3 euro, u nas 30 zl xD
A to że w Polsce na lotniskach drogo to wiadomo, utrzymanie, mniejszy ruch niż w normalnym sklepie, pracownicy muszą mieć przepustki etc. Też bym chciała żeby było taniej, ale cóż. Ciekawe jakby taki sklep zarabiał na utrzymanie - akurat na Okęciu bardzo drogie są
@sigma ZAPSY LOTNISKOWE
Bylem ostatni raz w sierpniu to 0,5l Tyskiego 29 zl