Aktywne Wpisy

Bunch +1
Ale co to za p---------e, że "że względu na Twoje ograniczenia sprzętowe" nie mam aktualizacji do Windows 11? Ja mam akurat bardzo dobry komputer. Więc do to za g---o-informacja pewnie wyświetlana każdemu? #microsoft #informatyka #windows #komputery

źródło: temp_file2428619352395669168
Pobierz
renegatt +3
Szukam ekipy na trzydniową głodówkę – ktoś chętny? 💧
Cześć Mirki i Mirabelki,
chcę zrobić 3-dniową głodówkę (72h) – tylko woda, ewentualnie sól/potas/magnez jak będzie trzeba. Kilka razy w życiu robiłem już dwudniowe głodówki ale Chciałbym pójść o krok dalej.
Szukam ekipy, która chciałaby przejść przez to razem – dla zdrowia, resetu organizmu, testu silnej woli albo po prostu ciekawości.
✅
Cześć Mirki i Mirabelki,
chcę zrobić 3-dniową głodówkę (72h) – tylko woda, ewentualnie sól/potas/magnez jak będzie trzeba. Kilka razy w życiu robiłem już dwudniowe głodówki ale Chciałbym pójść o krok dalej.
Szukam ekipy, która chciałaby przejść przez to razem – dla zdrowia, resetu organizmu, testu silnej woli albo po prostu ciekawości.
✅
źródło: IMG_0515
PobierzKomentarz usunięty przez autora
źródło: cb67df011d44bf5e56b61c73162c5d09
Pobierz@luzak999: no to są dosyć mocne słowa XD
@Buki1: ta https://www.dragdreams.uk/silicone-breast-forms-fake-b---s.html wiem że na Podlasiu takie rzeczy nie do pomyślenia ale niektórzy lubią się przebierać i bawić 乁(♥ ʖ̯♥)ㄏ
@luzak999: czyli mówisz, że drag nie należą do społeczności LGBTQ+? :) czy może mówisz, żę w takim razie to są cis mężczyźni, którzy może są gejami, a może hetero, ale to nie ma znaczenia, a to, że lubią ubierać się jak absolutna karykatura i wynaturzenie kobiecej seksualności w stylu najtańszej prostytutki i tańczyć dla publiki w tym ostatnio dzieci to
@LifeReboot: widać