Aktywne Wpisy
Nie mam pojęcia co robić, różowa od roku pracuje w mniejszej firmie gdzie od samego początku podbija do niej jeden "kierownik". Tak jak na początku było to stosunkowo delikatne czyli zagadywanie na przerwie czy zapraszanie na kolacje, tak z czasem zaczął się mocno rozkręcać. Różowa oczywiście poinformowała go, ze nie jest zainteresowana bo już z kimś jest, ale do chłopa najwidoczniej to nie dociera bo co jakiś czas znowu probuje. Raz na
Kapitalista777 +251
Peowcy w partyjnej ekstazie - zasrali cały Wykop, bo Joński zadał świadkowi tendencyjne, pozamerytoryczne pytanie. W sumie ich poziom.
Ludzi bardziej rozgarniętych interesuje kiedy wreszcie Joński wytłumaczy się ze swojego zaangażowania w rosyjską operację specjalną na polskiej granicy.
#polska #wojna #ukraina #4konserwy #bekazlewactwa #ciekawostki #polityka
Ludzi bardziej rozgarniętych interesuje kiedy wreszcie Joński wytłumaczy się ze swojego zaangażowania w rosyjską operację specjalną na polskiej granicy.
#polska #wojna #ukraina #4konserwy #bekazlewactwa #ciekawostki #polityka
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
#finlandia #blackpill #przegryw #bekazpodludzi #bekazlewactwa
( ͡° ͜ʖ ͡°)
@twojastara_glosuje_na_korwina: to jakiś bait czy skąd info bo kolejny raz widzę ten wątek xD
Komentarz usunięty przez moderatora
przed zdrada przeciez nie chroni XD nie obcinaja lba p0lce kiedy zdradzi bedac zona wiec gdzie w tym wogle jakis plus? chyba plus ujemny
@WielkiNos: Otwarte tylko w jedną stronę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Dosłownie tylko konserwy i przegrywy się tym od rana podniecają, a ty odpowiadasz na nieistniejące wypowiedzi i wpisy xd
@Blaskun wykopki tak pisali jak kiedyś stwierdziłam, że go zdradza. Pisali, że może mają otwarty związek i co ja chcę teraz się tak tańczy w klubach będąc w związku. ¯_(ツ)_/¯