Wpis z mikrobloga

via mirko.proBOT
  • 0
Anonim (nie OP): Są opcje wydłużania nóg, jeżeli się nie pogodziłeś ze swoim wyglądem mimo że jesteś już "dorosły" choć 22 lata to gówniarz. Ja sam mam 29 i myślę o takiej operacji mimo posiadania 175 cm. Oczywiście to jest Twoje ryzyko i kasa, do niczego nie namawiam. Za taki zabieg dajesz 100 koła więc myślę że warto pozbierać jak masz się męczyć. Raczej nie ma limitu wieku więc skup się
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Widać w życiu masz mało zmartwień, że najbardziej dręczy cię wzrost, który nie jest taki zły. Loszkę na luzie znajdziesz, mam znajomych tego wzrostu i każdy z nich rucha albo jest w związku\po
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 2
Anonim (nie OP): Lol, zawsze kisnę jak widzę te narzekania na wzrost. Ja mam 168, więc zdaniem wykopków manlet mocno, ale nadrabiam charakterem i zainteresowaniami. Spośród moich znajomych, gdzie większość >180cm, cieszę się największym zainteresowaniem kobiet i bzikałem ich więcej, niż którykolwiek z nich. Byłem też w kilku związkach i kiedy coś szło nie tak i się rozstawaliśmy, to one łazimy za mną zrozpaczone, a nie na odwrót.

Jednocześnie to nie jest
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 1
Anonim (nie OP): Jako kobieta mogę Ci powiedzieć, ze zawsze jak widzę post czy profil faceta na portalu randkowym gdzie w pierwszym zdaniu pisze o swoim wzroście lub tylko jest napisany wzrost i waga to wiem, ze on jest tak zakompleksiony ze nawet jakbym chciała się z nim spotykać i była do tego zdeterminowana od samego początku to on by mnie odpychał bo by uważał ze nie jest godny mnie przez
  • Odpowiedz