Wpis z mikrobloga

GQ: TOP 100 najlepszych gier według ekspertów
Każda z 239 osób przedstawiła swoje osobiste top 10 gier - gra na pierwszym miejscu dostawała 10 punktów a ostatnia 1 punkt i na podstawie tego wybrano sto najlepszych tytułów.
W spoilerze poniżej finalna dziesiątka:

A jakie jest wasze top 10?
#gry #ps5 #ps4 #nintendoswitch #pcmasterrace #xbox
janushek - GQ: TOP 100 najlepszych gier według ekspertów
Każda z 239 osób przedstawił...

źródło: AC98C7AC-61AB-4DEB-85E8-006B3D7CB06F

Pobierz
  • 26
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@Rooofie: no to już też kwestia czego się od Zeldy oczekuje, ja bym w to grał tylko dlatego że można się po wszystkim wspinać i ze względu na całe jej urocze dziwactwa typu suszenie ubrań bo zmokły, lol
  • Odpowiedz
@Beeercik: dokładnie. Rdr 2 to nadgra. Do dzisiaj mam kaca po niej bo żadna inna gra nie jest tak dopracowana i nie daje możliwości wejścia do świata gry jak robiło to rdr2. Kocham i nienawidzę jednocześnie.
  • Odpowiedz
  • 0
@Akshxh: kocham Cię Arthur ehhhh #pdk
@Beeercik: 15 miejsce też dobre, dla mnie bardziej kontrowersyjne jest miejsce FFVII czy nawet Fortnite, o którym co by nie mówić to jednak gra fenomen a między FN i Minecraftem jest z jakiejś 60 innych gier XDDDD

Ogólnie uważam, że czepianie się tego co jest na którym miejscu nie ma sensu bo tak naprawdę każda z tych gier może być
  • Odpowiedz
@janushek A grałeś w Personę 5? Kolega, który grał w prawie wszystko. Gra od 15 lat po kilka, do kilkunastu godzin dziennie. Właśnie kończy Personę 5 i twierdzi ze to najlepsza gra. Nawet lepsza od Wiedzina 3. His words nit mine :)
  • Odpowiedz