Wpis z mikrobloga

Macie jakieś swoje osobiste wspomnienia z konkretnymi filmami ze Szkolnej?
pamiętam gdy srawek wrzucił wywiad z niemickim to oglądałem go w hotelu w Chicago.
gdy niemiecki wrzucił filmy w których padło "ostatni #!$%@? Polski" to wracałem z basenu i oglądałem w autobusie.
pamiętam jak zmroziło mnie "JESTEM Z BOGIEM" i jaki szok w społeczności wywołał film ze znalezienia majora w lesie.
#kononowicz
  • 7
  • Odpowiedz
@BiuroInterwencjiObywatelskiej: Kolega pokazał mi szkolną w czerwcu 2017, był to oczywiście filmik z basenem ,,jaaaaakaaaa woda dobraaaa". Uznałem, że całkiem śmieszne i do tematu nie wróciłem. Piękne sierpniowe bodajże popołudnie, Youtube proponuje mi film pod tytułem ,,major kononowicz chce wyrzucici mnie zdomu 8 zas". Produkcja niesamowicie rozbraja mnie swoim absurdem, a słowa ,,a co ty #!$%@?, srasz w majtki #!$%@?, ile się zesrałeś, to nie prawda??!!", do dziś są moim przykładem,
  • Odpowiedz
@BiuroInterwencjiObywatelskiej: z konkretnym filmem to tylko kiedy konona pokazali w Teleexpressie. Wtedy założyłem konto na yt. Człowiek wiedział o tej jutubie bandyckiej (że istnieje coś takiego), bo kuzyn podsyłał zawsze nowinki ale konto zarejestrował dopiero po zobaczeniu konona w tv.

Mam też takie ogólne wspomnienia jak np. codzienne oglądanie menela w samochodzie stojąc w korku w drodze do pracy.
  • Odpowiedz