Aktywne Wpisy
TSR44 +279
damianooo8 +8
#zwiazki #kiciochpyta #rozowepaski #niebieskiepaski #malzenstwo
Czy własną żonę można zgwałcić? W sensie czy prawnie jest to tak zaklasyfikowane? Jeśli mam żonę a ona odmówi współżycia, wtedy ja ją do niego przymuszę siłą, to czy to jest prawnie uznane jako gwałt?
Pytam serio. Bo mi ta kwestia kompletnie umknęła ze świadomości. Jak jeszcze chodziłem do kościoła to pamiętam że kościół katolicki zabraniał kobietom odmawiania współżycia.
Czy własną żonę można zgwałcić? W sensie czy prawnie jest to tak zaklasyfikowane? Jeśli mam żonę a ona odmówi współżycia, wtedy ja ją do niego przymuszę siłą, to czy to jest prawnie uznane jako gwałt?
Pytam serio. Bo mi ta kwestia kompletnie umknęła ze świadomości. Jak jeszcze chodziłem do kościoła to pamiętam że kościół katolicki zabraniał kobietom odmawiania współżycia.
pamiętam gdy srawek wrzucił wywiad z niemickim to oglądałem go w hotelu w Chicago.
gdy niemiecki wrzucił filmy w których padło "ostatni #!$%@? Polski" to wracałem z basenu i oglądałem w autobusie.
pamiętam jak zmroziło mnie "JESTEM Z BOGIEM" i jaki szok w społeczności wywołał film ze znalezienia majora w lesie.
#kononowicz
Mam też takie ogólne wspomnienia jak np. codzienne oglądanie menela w samochodzie stojąc w korku w drodze do pracy.
pamiętam jak oglądałem menela do śniadania jak miałem na 12 do roboty.