Aktywne Wpisy
aadamovy +47
Jestem żonaty od 2 lat, ogólnie byliśmy razem 9. Przed ślubem spotykaliśmy się po pracy/studiach wieczorami na 2-3 godziny dziennie i tak się to kręciło. Po ślubie mieszkamy razem w mieszkaniu które dostaliśmy od jej rodziców. Z mojej pensji płacimy mieszkanie i żyjemy jej pensje odkładamy. Do odłożonych pieniędzy nie mam dostępu, żona twierdzi że ciężko pracowała na te oszczędnośc,i na kursy do pracy czy PlayStation pożyczałem od znajomych. Żeby z odłożonych
DoktorStyle +22
A co tam takiego fajnego poza widokami? Zadupia, bieda i wszędzie daleko.
Na szczęście wiele urzędów już przeniesiono bo do niedawna tam tylko można było brać rozwód, sprawa spadkowa mojej ciotki też sie tam odbywała, mimo że sądy są
"Chłop mieszka tutaj całe życie ale ilekroć widzi taki widok wie, że jest w odpowiednim miejscu, no uwielbiam "
No ładna owiewka na kabinie ale zeby się zachwycać, to ja nie wiem...
#bekaztransa
Milionerów i biedaków jebb*** za najniższa. Byłem tam na dwóch weselach i ludzie nie byli zadowoleni. Większość wyglada tak, ze żona i kaszojady w Polsce a faceci pracują za granicą. Nawet ktoś z bliskiej rodziny nie dojechał na wesele bo nie dostał urlopu.
Fajnie tam jechać na tydzień a nie żyć.
https://twojsacz.pl/w-nowym-saczu-srednio-zarabiamy-prawie-najgorzej-w-polsce/
Nie lubie od tamtego momentu tego miejsca a nigdy tam nie byłem xD
Kisnę ;0 maja milionerów i masę ludzi na chu… umowach za najniższa stawkę. Jak chcesz pisać takie brednie, zastanów się dwa razy i poszukaj informacji w internecie.