Aktywne Wpisy

kobiaszu +635
W pół godziny zdążył opowiedzieć które kanapki z pasztetem zdążył o--------ć w areszcie ale nie dał rady wspomnieć dlaczego szybko przepisywał warsztat na żonę i jak wyglądała ta loteria albo czego dotyczą zarzuty.
#profesorchris
#profesorchris

SiwyMati35 +17
Po wzięciu pożyczki z SAFE powinna być przywrócona obowiązkowa służba wojskowa z naciskiem na tych wszystkich pieniaczy, którzy od pierwszego dnia piszą, że to jest takie zajebiste ;) w końcu ktoś te hałdy i góry sprzętu musi obsługiwać xD

Uzasadniają to koniecznością remontu mostku drewnianego, z którego korzystają pracownicy wód, mimo rzekomego zagrożenia.
W tej chwili sprawa przebiega dwutorowo - zbieramy podpisy pod petycją w sprawie otwarcia przejścia, przejazdu, na pewno będziemy motywować samorządowców, polityków, działaczy tak by odwrócić tą niesprawiedliwą i głupią decyzję.
Będę wdzięczny za polecenie jakichś grup na #facebook których być może nie znam a które byłyby zainteresowane problemem.
Wołam #wroclaw #dolnyslask #gravel #rower, tych którzy nie mogą zbierać #kwadraty #turystyka #kajaki #wedkarstwo #zegluga #odra
#siechnice #olawa
link do petycji:
https://www.petycjeonline.com/petycja_w_sprawie_udostpnienia_dla_ruchu_turystycznego_przejazduprzejcia_tras_pieszo-rowerow_nr_2_w_miejscowoci_ratowice?fbclid=IwAR2ilGGWnf_2u7CvTqhexBK1hmKzzOdWU-GtctarWBRfJf_ML7Z-D-mrCd0
picrel - tak w tym państwie wygląda podejście do obywatela
źródło: 20230508_173319
Pobierz@marsjanin2012: Bo nie każdy ogarnia informatykę? Skąd OP ma wiedzieć, że to tracker od FB?
Piszesz to z takim zarzutem jakby to był jego obowiązek, żeby taką wiedzę posiadać, ogarnij się typie XD
@dybligliniaczek: Przecież to jest decyzja na poziomie samorządowym a nie państwowym xD Samorząd nie musi pytać partii rządzącej o pozwolenie w takich kwestiach
@LazyInitializationException: Wody Polskie są zarządzane przez Samorząd? Ja wiem że istnieje "Regionalny Zarząd Gospodarki Wodnej we Wrocławiu" ale wiem też że jak jest coś zarządzane przez państwo pod rządami PiS to żadne regionalne jednostki nie zrobią nic bez zgody z góry. A jak zrobią, to szybko zmienia się kierownictwo.
@marsjanin2012
wybacz ale nie ma. już możliwości edycji. Mam nadzieję że jako osoba wyczulona na prywatność masz inne możliwości zabezpieczeń. Niestety, internet wygląda obecnie tak jak wygląda: większość poparcia zyskujemy przez grupki na twarzoksiążce.
to niestety decyzja na poziomie Wód Polskich: niesamowicie upolitycznione go i sterowanego centralnie tworu
jak będą jakieś stacjonarne działania na pewno dam znać
(To było dość dawno, ale z tego co pamiętam, po prostu wszelkie blokady były regularnie rozje****ne, aż w końcu wymiękli i przechodzenie znowu było legalne ( ͡º ͜ʖ͡º))
Edit: pomyliłem że śluzą Opatowice.