Aktywne Wpisy

Kiedy dostalam prace mama wziela mnie do sklepu i kupila dwie pary eleganckich spodni, żebym dobrze sie prezentowala w pracy. Na przecienie jedne kosztowaly 40 a drugie 13. Zapytala sie mnie pozniej jak ubiera sie moja znajoma z pracy. Powiedzialam jej ze elegancko. Dziewczyna ta nosi markowe sukienki, chodzi na szpilkach, codziennie nowa bizuteria xD czuje sie jak wiesniak. Ale z drugiej storny nigdy mnie nie interesowaly marki xD sama tez sie

Yuri_Yslin +36
Słabo wygląda kredytowanie w tym kraju w TOP5. Na przykładzie Warszawy, w Krakowie jest identycznie.
Poniższa rozkmina nie dotyczy IT, medycyny, etc.
Zwykłe mieszkanie 55 m^2 w "rozwojowej" dzielnicy typu Grochów czy Tarchomin kosztuje z garażem, komórką i wykończeniem ok. 1 000 000 PLN. Nie mówimy tu więc o Mokotowie czy Żoliborzu, ale i nie o totalnej padace typu głebokiej Białołęki.
Para
Poniższa rozkmina nie dotyczy IT, medycyny, etc.
Zwykłe mieszkanie 55 m^2 w "rozwojowej" dzielnicy typu Grochów czy Tarchomin kosztuje z garażem, komórką i wykończeniem ok. 1 000 000 PLN. Nie mówimy tu więc o Mokotowie czy Żoliborzu, ale i nie o totalnej padace typu głebokiej Białołęki.
Para

Od dobrych 15 lat lat strzygę się tak samo, ze dwa razy próbowałem iść do barbera czy innego fryzjera, ale nie zachęcili mnie.
Mam fryzurę jak na zdjęciu - tylko brzydszą i bardziej polacką xD Coś w stylu Kudłatego ze skubi du.
Znacie kogoś godnego polecenia kto zrobi ze mnie człowieka?
#pytanie #fryzjer #warszawa
źródło: grzywa-191x300
Pobierz@Raffen23 aha, to może spróbuj dać się zachęcić i jednak zmień fryzjera.
To włosy, a nie tatuaż - jak ci nie przypasi to pójdziesz do innego za miesiąc.
@sidhellfire: Właśnie po to napisałem posta, chciałbym iść do kogoś poleconego, a że nie mam kogo zapytać pytam Mirosławów
@BadiBAX: Oooo, ciekawie brzmi - a jak ma na imię Twoja fryzjerka, bo widzę, że jest więcej niż jedna w salonie