Aktywne Wpisy

moll +66
Podejście nr 2 do jajek sadzonych na patelni ze stali nierdzewnej. Przy poprzednim trochę za słabo rozgrzana patelnia, potem minimalnie zbyt wysoka moc pod jajkami, przez co też szybciej musiałam zdejmować, bo się za mocno zjarały.
Czy przywarło? Oczywiście ( ͡° ͜ʖ ͡°) chociaż nie wszystko, jakieś 70%, a reszta nawet polubownie zeszła. Na szczęście przywarło na tyle "dobrze", że wystarczyło odmoczyć
Dlatego dzisiaj podejście nr 2!
#
Czy przywarło? Oczywiście ( ͡° ͜ʖ ͡°) chociaż nie wszystko, jakieś 70%, a reszta nawet polubownie zeszła. Na szczęście przywarło na tyle "dobrze", że wystarczyło odmoczyć
Dlatego dzisiaj podejście nr 2!
#
źródło: 1000018178
Pobierz
ArchetypT +99
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

"The leader of the self-proclaimed, unrecognized Donetsk People’s Republic, Denis Pushilin, has been photographed awarding military decorations to a Russian soldier who has Nazi symbols on his uniform. Pushilin did so despite Russia justifying its aggressive attack on Ukraine, which has been going on since 24 February, by an alleged need to “de-Nazify” that country."
I słucham pana.
źródło: temp_file.png8896084256153997864
Pobierz@Aquamen: Tak, potwierdziłem, że w 1918 w Niemczech rządzili naziści. Ty miałeś kiedyś podręcznik do historii w rękach?
nie wyskakuj mi z takimi tematami, bo nie masz szans xd
źródło: Zrzut ekranu 2023-05-2 o 07.21.00
Pobierzźródło: Fc7--UOXEAATwjt
Pobierzhttps://www.latrobe.edu.au/news/articles/2022/opinion/russias-long-history-of-neo-nazis
źródło: Zrzut ekranu 2023-05-2 o 23.26.58
Pobierzźródło: temp_file.png183111153348792634
Pobierz@JPRW: Zaś ogólna symbolika i kształt tego krzyża ma jeszcze dluższą historię w I Rzeszy
@JPRW: Ty jesteś naprawdę upośledzony. Nawet nie masz pojęcia o czym piszesz. Bundeswehra, lamusie używa Tatzenkreuz, czyli krzyża kawalerskiego a nie balkenkreuza! Cały ten swój wywód możesz sobie w kiblu spuścić, ty ekspercie za dychę.
ten napis w tle, polecam sprawdzić
źródło: Zrzut ekranu 2023-05-2 o 21.47.32
Pobierz