Wpis z mikrobloga

Pytanie do #rozwepaski, spotykam się tydzień z dziewczyną ale już mi się nie chce bo wiem z mojej strony, że nie chce być z nią w związku. To jej napisać, że sorry ale nic z tego nie będzie czy przestać się odzywać? W piątek były seksy.

#kiciochpyta #rozowepaski #tfwnogf
  • 90
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Grzechoooo: no trochę, nawet ci skrócę - jedni się kłócą o moralność, a inny znowu pisze, kiedy mogą być seksy, a kiedy nie. aha, jeszcze ktoś napisał, że seksy muszą być bo się później może okazać, że kobieta ma pochwę mutanta (WTF).
  • Odpowiedz
@zombiag: W żaden sposób nie pochwalam seksu po tygodniu związku, nadal mi nie odpowiedziałeś czym Ty się kierujesz :) Jeśli obie strony chcą seksu to w czym problem? Może Tobie odpowiada walenie konia do dwudziestego któregoś roku życia ale mi nie, więc rób co chcesz. Ja tylko wyraziłem swoje zdanie

@yodaa1: Ja mogę wsadzić, Ty niestety nie ( ͡° ͜ʖ ͡°) Dzięki za pocisk
  • Odpowiedz
@inrzynier: Nie mów, ze wziąłeś to na serio xD

@zombiag: Bo krytykujesz moje, wiec chce usłyszeć Twoje ale nie po to żeby się z niego śmiać tylko dowiedzieć dlaczego tak a nie inaczej. Bo dla mnie akurat seksy nie są czymś aż tak wielkiej wagi żeby czekać z tym do ślubu, jeżeli ktoś tego chce to czemu nie ? Dopasowanie niekoniecznie w stylu "nie bedę z nią w
  • Odpowiedz
@Fisek: Nie, nie jesteś ( a przynajmniej nie z tego powodu :)

Pomysl ile w tej chwili na swiecie konczy sie zwiazkow. Jesli nikt by z nikim nie zrywal to wszyscy byliby ze swoimi pierwszymi partnerami, wiekszosc z tych relacji bylaby toksyczna.
  • Odpowiedz
@Fisek: Przez takich jak ty potem ja się meczę bo dziewczyna ma złe doświadczenia, poglądy, że faceci to chuje i czuję, że będę musiał się narobić przy tym jak głupi wół żeby zmienić jej pogląd - jedyny plus, że lubię wyzwania. Ehh ludzie, ludzie ; d
  • Odpowiedz