Wpis z mikrobloga

Pytanie do #rozwepaski, spotykam się tydzień z dziewczyną ale już mi się nie chce bo wiem z mojej strony, że nie chce być z nią w związku. To jej napisać, że sorry ale nic z tego nie będzie czy przestać się odzywać? W piątek były seksy.

#kiciochpyta #rozowepaski #tfwnogf
  • 90
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Fisek: Byłam 4 miesiące w takim związku, bo on nie miał jaj tego zerwać od razu (chociaż nic nie czuł), a ja nic nie zauważyłam. Skończ to od razu, oszczędź jej rozczarowań.
  • Odpowiedz
@LibertyPrime: nie ma co generalizować, bo niby ile wynosi ta granica, kiedy już można, żeby "nie tracić szacunku do kogoś"?

Ja ze swoim facetem poznałam się jednego dnia, potem spotkaliśmy się raz i już na następnym spotkaniu były seksy. Bardzo szybko też zamieszkaliśmy razem i tak jest do dziś ;)

Jak to jest "to" to sie wie i nie ma co tworzyć sztucznych granic i prowadzić gier.

Zresztą proszę Cię-
  • Odpowiedz
@Fisek: czemu nic z tego nie bedzie, po tygodniu czy tam kilku tyg znajomosci juz wiesz ze nic z tego? ja bym sie wstrzymał i zobaczył jak to sie układac bedzie, bo jak juz ktos tu napisał wyzej tez miałem tak ze sie szybko wycofywałem, nie chciałem sie angazowac i teraz sie okazuje ze nawet nie mam sie w co zaangazowac i pewnych decyzji załuje, takze zastanów sie.
  • Odpowiedz
@Fisek:

powiem Ci, że mogłeś się z nią umówić po prostu na sexy jeśli już coś. Jeśli wiedziałeś, że ona może coś poczuć, albo sobie pomyśleć to pomyśl nad sobą.
  • Odpowiedz
@Fisek: Oborze, kolejny raz nie wierze w to co widze na mirku. xD Miałeś odwagę się z nią seksić, ale by pogadać już odwagi nie masz?

• Odpowiedz
@zombiag: nie nie, zasekszę po ślubie. Póki co dziewczyna i jesteśmy ze sobą ponad 2 lata. Nie jest to jakoś szalenie długo. Momentami jest ciężko, ale walczymy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz