Aktywne Wpisy
mirko_anonim +5
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Ja 32 lvl w tym roku. Moja #rozowypasek skończyła 28. Jesteśmy ze sobą od 2 lat. Mieliście już rozmowę o dzieciach? Jak przez to przebrnąć? Moja cały czas naciska, że ją już praca w banku męczy. Chce bachora, bo nie wie ile jej jeszcze placówka będzie działać, bo jej zegar biologiczny tyka, bo dziecko po 30 to będzie z downem itp. #!$%@? mnie to już, bo nie jestem na
Ja 32 lvl w tym roku. Moja #rozowypasek skończyła 28. Jesteśmy ze sobą od 2 lat. Mieliście już rozmowę o dzieciach? Jak przez to przebrnąć? Moja cały czas naciska, że ją już praca w banku męczy. Chce bachora, bo nie wie ile jej jeszcze placówka będzie działać, bo jej zegar biologiczny tyka, bo dziecko po 30 to będzie z downem itp. #!$%@? mnie to już, bo nie jestem na
Rozejść się?
- Tak 59.7% (684)
- Nie 7.9% (90)
- Zrobić bachora 18.7% (214)
- Zrobić bachora później i przetrwać gadanie 13.8% (158)
Teuvo +437
#wykop przywróćcie plusujących na wierzch na wersji webowej tak jak było wcześniej, biauek kogoś ty zatrudnił, cholerne gamonie to się w głowie nie mieści co wy robicie z tym portalem (╯°□°)╯︵ ┻━┻
Podważali wiarygodność koncernu, gdy prowadziliśmy kluczowe działania dla zabezpieczenia Polski w surowce energetyczne. Nie mieli racji!
#polska #bezpieczenstwo #polityka
Komentarz usunięty przez moderatora
@orlen_lite: Warto dodać, że nie zabrakło dzięki JE Obajtkowi. Gdyby nie podniósł cen (albo co gorsza, obniżył je za szybko) to Niemcy (pod przewodnictwiem Tuska) wykupiliby całe paliwo für Deutschland. Tylko przenikliwy umysł Pana Daniela zapobiegł katastrofie.
W ramach zemsty Tusk podniósł ceny wszystkiego w Polsce, ale to już zupełnie inna historia.
@orlen_lite: nie da się podważać wiarygodności koncernu który tej wiarygodności nie posiada, a brudna pała ręcznie steruje cenami za nic mając galopującą dzięki niemu inflację