Aktywne Wpisy

raFFcio +42
Halo @Moderacja @m__b czy wy tam jesteście normalni? Na tym portalu nie ma już żadnej treści poza ruską propagandą, pisowsko-konfederackimi spinami i fejkami oraz rasizmem i antysemityzmem. @Moderacja tak moderuje, że nie reaguje na nic, nawet na bezpośrednie zgłoszenia.
A cały tag #zydkrecikorba to już jest szczyt wszystkiego. Ledwie brałn podniósł łeb antysemityzmu w tym kraju to już się zaczęło. I nie, to nie są jedynie #
A cały tag #zydkrecikorba to już jest szczyt wszystkiego. Ledwie brałn podniósł łeb antysemityzmu w tym kraju to już się zaczęło. I nie, to nie są jedynie #

Hej, czy mam szanse znaleźć chłopaka? Mój opis: ok. 35 lat, niski wzrost, wysokie BMI, z urody to myślę, że mocne 3/10 w skali wykopka, zarobki minimalne, ale za to mało jem. #zwiazki #niebieskiepaski

Nie przeszkodziło to Kapitule redakcji „Dziennika Bałtyckiego” i „Głosu Pomorza” w przyznaniu jej tytułu Osobowości Roku 2022 w kategorii Biznes, w powiecie lęborskim. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Więcej w tekście Martyny Regent na naszej stronie: https://siecobywatelska.pl/fikcyjna-postac-laureatka-plebiscytu-osobowosc-roku-2022-orlenowskich-mediow/
Wołam:
Miłego wieczoru!
__
#prawo #prawodoinformacji #niebojsiepytania #ciagniemywladzezajezyk #watchdogpolska #orlen #ai
źródło: nagroda
Pobierzźródło: nominacja
Pobierz@Watchdog_Polska: spora nadinterpretacja. Ciekawe jak kiedyś ludzie tworzyli fałszywe osobowości jak nie było tej całej sztucznej inteligencji. ( ͡° ͜ʖ ͡°)