Witam na tagu :) Szału nie ma jeżeli chodzi o odległość, ale dopiero zaczynam. Mam nadzieję, że stopniowo uda się zwiększać dystans i kiedyś nauczę się robić nawroty :p Na razie celem jest zrobienie delfinem więcej niż jednej długości basenu (po której nie mam już siły na więcej) XD
@Jerzu: w teorii jak najbardziej, na YT jest sporo fajnych poradników, które stopniowo wprowadzają w zagadnienie. Czyli zaczynamy od samego przewrotu w miejscu, potem w ruchu, a na końcu walczymy ze ścianą i odbiciem. A w najgorszym wypadku można szarpnąć się na jakieś zajęcia indywidualne z trenerem, który skoryguje ewentualne błędy.
Przypominam, że Iran to ruskie pachołki. Izrael jest jaki jest, ale jest naszym sojusznikiem i sojusznikiem USA. Kibicowanie w tym sporze Iranowi jest zdradą stanu i byciem pożytecznym idiotą xDDDD
Witam na tagu :) Szału nie ma jeżeli chodzi o odległość, ale dopiero zaczynam. Mam nadzieję, że stopniowo uda się zwiększać dystans i kiedyś nauczę się robić nawroty :p Na razie celem jest zrobienie delfinem więcej niż jednej długości basenu (po której nie mam już siły na więcej) XD
#plywajzwykopem
Skrypt
@prabez: Można się tego samemu nauczyć?