Aktywne Wpisy
GrimesZbrodniarz +482
Wygraj wygląd w loterii genetycznej
Zrób sobie operacje plastyczne
Brak profitu
#theboys #humorobrazkowy #logikaniebieskichpaskow
Zrób sobie operacje plastyczne
Brak profitu
#theboys #humorobrazkowy #logikaniebieskichpaskow
phonekonto +61
Dobra, zaproszenia na wesele wysłane. Mam nadzieję, że goście pozwolą spłacić nasz kredyt na wesele :3
#heheszki #humorobrazkowy #patologiazewsi
#heheszki #humorobrazkowy #patologiazewsi
Gdyby ktoś chciał napisać: tam jest ścieżka, albo ,że na ekspresówce to rowerem nie można, to linkuję: https://goo.gl/maps/3tRwhb9EdTDxykc38
Mnie tez to zastanawiam po co się pchać na ruchliwą ulicę skoro rownolegle do niej biegnie ulica z pełna ą infrastrukturą rowerową, żeby sobie wygodnie i bezpiecznie jechać xD debil pozostanie debilem i tyle
To jest jedyna legitna i sensowna czasowo/odległościowo przeprawa z jednej strony miasta na drugą, więc nie jest to kwestia można/ nie można
XD XD XD
@Im_from_alaska: bzdura - nie ma tam żadnej ścieżki wyznaczonej dla tego kierunku ruchu, w dodatku kończącej się jakimś zjazdem z wiaduktu
obstawiam, że to wyobrażenia kierowcy, który z rowerem to ma raczej niewiele wspólnego
obok nie ma również żadnej ulicy z pełną infrastrukturą
pic or full o shit
po chodniku nie można jeździć, bo milicja łapie
@kry-kry: Co mam Ci narysować. Pojechałbym chodnikiem do końca a potem odbił w prawo a potem przez osiedle i lecisz dalej. Nadrabiasz trochę kilometrów ale w huhu bezpieczniej.
Lub do stacji tam jest kładka nad torami przechodzisz i lecisz dalej.
Mimo że straciłeś kilka minut to nadal jest to wybór między twoim bezpieczeństwem a utratą kilku minut.
A typa powinieneś
Tak jak wspomniałem, nie interesują mnie nielegalne sposoby użytkowania dróg publicznych.
Prawo jazdy jednak do czegoś zobowiązuje (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
@kry-kry: No akurat przez Łomżę może być szybciej bo na S8 codziennie wypadki xd
To pytanie zgłosiłes autobusiarza czy tylko jęczysz?
Infrastruktura w tym kraju jest #!$%@?, mieszkam w okolicy granicy
@Im_from_alaska: to znaczy, że można. Bo nie masz obowiązku jechać, jeśli nie prowadzi w kierunku, gdzie zmierzasz. Czyli jak chcesz przejechać na drugą stronę wiaduktu, a DDRka idzie inaczej i nie ma zakazu ruchu rowerów, to sobie legalnie lecisz jezdnią.
@kry-kry zgłoś na stopagresji. Tiry mogą wyprzedzać z zachowaniem dystansu, to autobusy też :)
@Im_from_alaska: tak jak myślałem :FULL OF SHIT XD
Ty nawet znaku wskazać właściwego nie umiesz, bo ten co pokazałeś, to dotyczy tylko tego fragmentu na rozjeździ Botanicznej. ten który chciałeś pokazać, jest bardziej w lewo i oznacza Drogę Dla Pieszych i Rowerzystów, która na złość dla Ciebie postanowiła się skończyć kilkaset metrów dalej i nie prowadzi przez
@Yurakamisa: nie wiem dokąd i jakim CPR chcesz się dostać, a le na pewno nie tym, którego na wiadukcie nie ma :)
popatrz sobie post wyżej z obrazkiem :)