Wpis z mikrobloga

Robert ja Cię szanowałem zawsze ale teraz to ja Cię GIGA TURBO SZANUJĘ, że mając na drodze tyle hejterów, problemów prywatnych i zawodowych, wyrzucenie z Legii i jeszcze posiadanie żony, która deprecjonuje Twoje osiągnięcia porównując je z g---o medalikami za walkę z cieniem to dotknąłeś szczytu.

Strach pomyśleć co byś osiągnął, gdybyś nie miał garba w postaci blokującej żony z zachciankami. Tobie sprawia radość bycia z rodziną, a Twoja żona jak to na p0lkę przystało musi się wyszaleć w tym czasie z Hiszpanami ocierając się o nich pierogiem bo spędzanie czasu z rodziną to nuda, a Ty siedź z dziećmi.

Pan Piłkarz, prawdziwy mąż Robert Lewandowski!

#lewandowski #lewandowska
tbhilt - Robert ja Cię szanowałem zawsze ale teraz to ja Cię GIGA TURBO SZANUJĘ, że m...

źródło: temp_file.png5262758581833842680

Pobierz
  • 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@tbhilt: z tego powodu ludzie go tez nie szanuja, bo wkurzajace dziewczyny sie zostawia i szuka innych (kiedy jeszcze nie mial dzieci, z dziecmi trudniej ale tez sie da), tym bardziej ze by je znalazl juz dzien pozniej.
  • Odpowiedz
@tbhilt: typowe polskie succes story, sukces odniesiony nie DZIĘKI ale WBREW wszystkiemu. Mogą mi się nie podobać niektóre zabiegi marketingowe wokół jego osoby ale mam ogromny szacunek do jego pracy widząc jaki był punkt A, z którego startował i gdzie jest teraz.
  • Odpowiedz
@tbhilt: Jeśli się nie mylę z tego co gdzieś było w wywiadach to Anka jest jego pierwsza . Nie to co Robercik dla Anki, gdzie Artur ściągnął jej sim-locka.
  • Odpowiedz
@tbhilt: Ja ogólnie jestem na niego zły, że chłop jest takim pantoflarzem i sie daje ale z drugiej strony on ma tyle na głowie w tym dzieci, że trochę przesada, by jeszcze tą swoją p0lkę mógł pilnować
  • Odpowiedz
@ZlyCzarodziejRumburak: Nie wiem która zdecyduje się opiekować jego dziećmi, chyba że znajdzie sobie jakąś ogarniętą samotną matkę, co w sumie nie wiem czy nie jest gorsze Teraz sezon a sprawa rozwodowa to miesiące batalii

Może ją wywali po kontrakcie z Barcą
  • Odpowiedz
@tbhilt: Szkoda dzieci, zawsze przy rozwodzie sa najbardziej poszkodowane. No i szkoda kibicow Barcelony, bo chlop osiwial i forme stracil przez zone, ktora zatanczyla z murzynem.
  • Odpowiedz